Petter Solberg kan få James Bond-oppdrag

<p>Petter Solberg avventer med å gå ut i detalj om hvorvidt han er involvert i den nye James Bond-filmen, som spilles inn i Norge i år. Foto: Ned Alley / NTB scanpix</p>
Petter Solberg avventer med å gå ut i detalj om hvorvidt han er involvert i den nye James Bond-filmen, som spilles inn i Norge i år. Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Rallylegenden har fått en telefon relatert til den nye James Bond-filmen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det bekrefter Petter Solberg til ABC Nyheter.

– Vi får se hva som skjer, sier han.

Den 25. James Bond-filmen blir delvis spilt inn i Norge. Den norske rallylegenden Petter Solberg kobles nå til innspillingen av den nye filmen.

Her kan han komme til å få oppdraget med å være stuntmann i deler av filmens kjørescener. Men Solberg holder fortsatt korta tett til brystet.

– Ingenting er klart, ingenting. Jeg har fått en telefon, men ingenting mer enn det, sier rallykjøreren til ABC Nyheter.

– Er det noe du kunne tenke deg?

– Det kan hende, men vi må vente til det blir litt mer ordentlig rundt det. Så får vi se hva som skjer og ta det derfra, sier Solberg.

Er i gang med innspillingen

Ifølge TV 2 er det nordmannen Per Henry Borch som har klart å hente James Bond-innspillingen til Norge.

Og NRK har tidligere meldt at deler av filmen skulle spilles inn i Nittedal i mars og april, noe Dagbladet senere presenterte en video fra. Scenene som da ble spilt inn, viser en kvinne som løper for harde livet med en person som jager henne i kalde vinteromgivelser.

Deler av filmen kan også vere at spilles inn i Nordmøre langs Atlanterhavsveien til sommeren, ifølge dokumenter NRK har fått innsyn i.

Lanseres i 2020

Skuespiller Daniel Craig fortsetter i hovedrollen som James Bond, og Rami Malek tar på seg rollen som kjeltring.

Malek har den siste tiden blitt priset for sin rolle som Freddy Mercury i filmen Bohemian Rhapsody, som omhandler rockebandet Queen. Under årets Oscar-utdeling vant han prisen for beste mannlige hovedrolle.

Ifølge IMDb er slippdatoen for den nå titulerte filmen «Bond 25» satt til 8. april 2020.

Les også: Scener til den nye Bond-filmen kan bli spilt inn ved Atlanterhavsveien

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden