Tre siktet for drapsforsøk på Nicki Bille

<p>Politiet i København måtte natt til onsdag rykke ut til leiligheten til den tidligere Rosenborg-spissen Nicki Bille i København. En person ble kjørt bort i ambulanse og to er anholdt. Foto: Ned Alley / NTB scanpix</p>
Politiet i København måtte natt til onsdag rykke ut til leiligheten til den tidligere Rosenborg-spissen Nicki Bille i København. En person ble kjørt bort i ambulanse og to er anholdt. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Tre personer er siktet for å ha forsøkt å drepe den tidligere Rosenborg-spissen Nicki Bille Nielsen med hagle.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To av de siktede, en 23 år gammel kvinne og en 30 år gammel mann fra København, er pågrepet og framstilles for varetektsfengsling i København onsdag. Den tredje personen er fortsatt er på frifot.

Episoden de er siktet for fant sted andre juledag i fotballspillerens bolig i Sydhavnen i København, skriver Ekstra Bladet.

Der skal de tre ha skutt med en hagle mot Bille, som ble truffet i høyre underarm og alvorlig skadd.

Hentet med ambulanse

Tidlig onsdag morgen bekreftet politiet at de etterforsker en hendelse i leiligheten.

– Det er hentet en person i ambulanse, og politiet arbeider på stedet med teknisk utstyr. Det er alt jeg kan si på det nåværende tidspunkt, sa etterforskningsleder Bjarke Madsen.

30-åringen Nicki Bille Nielsen sonet tidligere i år en fengselsdom på én måned på grunn av en voldsepisode i Monaco. Han vendte så tilbake til dansk fotball og Lyngby etter å ha spilt for greske Panionios.

I oktober ble han pågrepet på Strøget i København etter å ha opptrådt truende og vært i besittelse av en luftpistol, noe som resulterte i at han fikk sparken i Lyngby.

Rosenborg-spiss

Bille spilte for Rosenborg i 2013 og 2014. Også da kom han i trøbbel, blant annet for å ha bitt en politimann under en fuktig bytur i København. For den episoden ble han straffet med 60 dagers betinget fengsel og 80 timers samfunnstjeneste.

Bille ble også pågrepet av politiet etter bråk på byen i Trondheim i 2013. Og tilbake i 2009 fikk han betinget fengselsstraff og samfunnstjeneste for å ha delt ut et knyttneveslag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden