Meny

Johaug: – Forstår ikke helt hva jeg har gjort

Therese Johaug har vunnet hvert eneste distanserenn etter comebacket. Foto: NTB scanpix
Therese Johaug om det sterke comebacket etter dopingutestengelsen.

I et stort intervju med den svenske avisen Expressen snakker Therese Johaug ut om den lange veien tilbake i skisporet.

Siden comebacket i november har hun vunnet hvert eneste distanseløp hun har startet.

– Det har vært en drøm som har gått i oppfyllelse, helt siden den nasjonale åpningen på Beitostølen. Jeg forstår ikke helt hva jeg har gjort, hva jeg har lyktes med. Det har vært veldig, veldig, veldig stort. Og veldig kult, sier Johaug til den svenske avisen.

Hun legger ikke skjul på at hun er stolt over måten hun har kjempet seg tilbake etter den 18 måneder lange dopingutestengelsen.

– Jeg har sett frem til denne tiden veldig lenge. Jeg har bitt tennene sammen hver dag og gjort det som kreves for å være klar til comebacket. Også føler jeg en ekstra glede når det blir som dette, sier hun til Expressen.

Les også:

Weng om Johaug-showet: – Helt rått!

Tidligere langrennsstjerner: – Northug vil bli savnet

Jönsson Haag: – En drøy djevel med glimt i øyet, som var svært vanskelig å slå
Populært