Meny

Filip Ingebrigtsen sa ja til sin Astrid: –Dette føles veldig fint

Filip Ingebrigtsen og Astrid Mangen Cederkvist etter bryllupet i Mangen kapell. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Friidrettsparet Filip Ingebrigtsen og Astrid Mangen Cederkvist ga hverandre sitt ja i Mangen kapell i Aurskog lørdag. Pappa Gjert lovet at han ikke skulle blande seg inn.

– Vi gleder oss. Jeg skal ikke blande meg bort i noe i dag, lovte pappa Gjert Ingebrigtsen til VG på vei inn i kapellet sammen med kona Tone.

Ingebrigtsen og Cederkvists bryllup var forbeholdt familie og nærmeste venner, men det var et fullstappet kapell som var med på parets store dag likevel.

Paret giftet seg på Cederkvists hjemsted i Aurskog. Bruden kom kjørende i stilig bil til vielsen, og ble fulgt inn av sin far Haakon.

Ifølge brudgommen er det to år siden han fridde til Astrid. Da gikk han selvsagt ned på kne.

De to har vært sammen siden 2012. Astrid er også friidrettsuøver på topplan. filip er blitt stjerne i NRK-serien om hans egen spesielle familie. Dessuten er han verdensmester.

Les også: Filip Ingebrigtsen vil avslutte med et smell

Ventet på noe godt

Aurskog 20180915. Astrid Mangen Cederkvist retter på brudekjolen på vei inn til i Mangen kapell sammen med sin far Haakon. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

– Vi skulle gjerne ha giftet oss tidligere, men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, sier løpestjernen til VG.

Etter vielsen gikk paret hånd i hånd til kirketrappa, før de ble gratulert av gjestene på vei ut.

Det var Ingebrigtsen-familiens andre bryllup i 2018. Henrik Ingebrigtsen giftet seg med Liva Eie Børkja i april.

Populært