Årets mest sette 2019 – #10:«Trymmen sin skål»: Øyvind Klementsen skålet, ble kastet ut og gikk viralt

Videoen av tidligere FNB-medlem Øyvind Klementsens sang under valgvaken i Bergen er den 10. mest sette videoen på ABC TV i 2019.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Øyvind Klementsen prøvde å dra i gang en skålesang for FNB-topp Trym Aafløy. Det syntes ikke partiet noe om. Situasjonen eskalerte og endte med utkastelse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Årets mest sette #10: Jubelen sto i taket på Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB) sin valgvake i Bergen da de første resultatene kom inn på valgdagen. Det fikk daværende FNB-medlem Øyvind Klementsen til å bryte ut i sang i en skål for parti-topp Trym Aafløy.

«Å dette skal være Trymmen sin skål – hurra», sang han for full hals, men det ble ingen allsang ut av skålen. Det viste seg nemlig at partiet ikke syntes noe om stuntet.

– Trym Aafløy tok meg ut på gangen og sa: «Du har ødelagt kvelden min fordi du har laget en skålesang». Han var veldig ovenfra og ned. Jeg fikk beskjed om at jeg har ødelagt for partiet. Det finner jeg meg ikke i, sa Klementsen til ABC Nyheter etter opptrinnet.

Les hele saken her.

– Det ble litt forstyrrende

Klementsen ble kastet ut av FNBs valgvake etter hendelsen, med pressekorpset på slep.

– Jeg har fått beskjed om at jeg ikke er medlem lenger. Partiet har laget sine egne eksklusjonsregler. Jeg har ikke gjort noe galt her i aften. Det står jeg ved.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Trym Aafløy ønsket ikke å kommentere saken til ABC Nyheter den kvelden.

– Det er folk som har jobbet hardt og ønsker å feire litt. Vi holdt på med intervjuer med pressen, så det ble litt forstyrrende. Jeg har ikke lyst til å gå noe mer inn på det. Det er en intern sak, sa Aafløy til ABC Nyheter før Klementsen ble kastet ut.

ABC Nyheter fanget videoen av «Trymmen sin skål» som gikk viralt etter valgdagen og på ABC TV er videoen en 10. mest sette i 2019. Se videoen øverst i saken.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Se også: Solfrid (81) rapper mot norsk eldreomsorg

Følg med videre

Hver dag i desember vil vi vise deg videoene som har blitt mest sett på ABC TV i løpet av 2019.

Vi begynte med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover til nyttårsaften. Da avsløres årets mest sette video.

Følg med videre, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller vil se igjen.

Hele lista finner du her!

Har du lyst til å se enda mer? Under kan du se de tre videoene som toppet lista i 2018:

1. Funky norsk marine forbløffer igjen og igjen:

2. «Cruiset fra helvete» hjemsøker oss i søvne:

3. Nabohunden hadde ingen planer om å bli ulvemat:

På ABC TV finner du alltid siste nytt i en verden full av spektakulære, morsomme, dramatiske, sjokkerende og rørende videoer.