Bedragerisiktede Mazyar Keshvari sykmeldt ut september

<p>Mazyar Keshvari er sykemeldt ut september.</p>
Mazyar Keshvari er sykemeldt ut september. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Stortinget har mottatt bekymringsmeldinger om sikkerheten i bygget om Mazyar Keshvari (Frp) kommer tilbake. Stortingsrepresentanten er nå sykmeldt ut september.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det opplyser Keshvaris forsvarer, advokat John Christian Elden, til NTB. Den forrige sykmeldingen har utløp 31. august.

Stortingsdirektør Marianne Andreassen bekrefter overfor Dagens Næringsliv at det har kommet bekymringsmeldinger, men kan ikke si noe om innholdet.

– Vi har tatt meldingene på alvor slik vi gjør med alle bekymringsmeldinger, og gjort våre vurderinger. Hvordan de er fulgt opp, kan jeg ikke si, men alle på Stortinget er trygge, sier stortingsdirektør Marianne Andreassen.

Mazyar Keshvari (Frp) har vært sykmeldt siden han ble arrestert i sin egen bolig i Rælingen i Akershus i februar. Han ble da siktet for grove trusler, og i forbindelse med pågripelsen gjorde politiet beslag av flere våpen.

Frps parlamentariske leder, Hans Andreas Limi, understreker at Keshvari kan søke om permisjon inntil eventuell tiltale og dom er klar.

Nylig ble skiltet på kontoret til Keshvari på Stortinget skrudd ned. Nå er det i stedet hans varas navn, Carl I. Hagen, som står på døren.

Keshvaris forsvarer, John Christian Elden, minner om at Keshvari ikke er domfelt for noen som helst trusler.

– Denne saken har to sider. Han har lagt seg flat når det gjelder reiseregninger, og har avvist trusler. Det er ikke slik at han er fritt vilt for mediene av den grunn, sier Elden til DN

Personvernpolicy