McCain er død, men Trump hogger videre

– Jeg gav ham begravelsen han ønsket. Hvilket jeg som president måtte godkjenne. Jeg bryr meg ikke om det - det var ingen som takket meg, men det er ok. Vi sendte ham på reisen, men jeg var ingen tilhenger av John McCain, sier Donald Trump.
– Jeg gav ham begravelsen han ønsket. Hvilket jeg som president måtte godkjenne. Jeg bryr meg ikke om det - det var ingen som takket meg, men det er ok. Vi sendte ham på reisen, men jeg var ingen tilhenger av John McCain, sier Donald Trump. Foto: Brendan Smialowski Mandel Ngan / AFP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Har aldri vært, og vil aldri bli en tilhenger av John McCain.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sju måneder etter at senator John McCain døde, fortsetter president Donald Trump sine angrep mot partifellen.

Sist denne uken under et møte med den brasilianske presidenten Jair Bolsonaro i det ovale kontoret. Trump fikk spørsmål om hans gjentatte nedsettende meldinger om McCain på Twitter.

– Jeg er veldig misfornøyd med at han ikke trakk tilbake og erstattet Obamacare, sa han til pressen og viste til at McCains stemme mot å kaste Obamacare.

– Han holdt kampanje for å erstatte den i flere år, og så da stemmen skulle gis, stemte han mot, skriver Washington Post.

Les også: Privat begravelse for senator John McCain

Trump beordrer likevel flagget på halv stang for McCain

Ifølge CNN har samtalen i forkant av avstemmingen ikke fantes. Senatorens datter, Cindy McCain, kritiserer presidenten for å være besatt av hennes far.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Han tilbringer ikke helgen med sin familie, eller med sine venner, men i en besettelse av en stor mann han aldri vil kunne leve opp til. Det forteller alt du trenger å vite om hans patetiske liv.

Under en pressekonferanse, gjengitt av Vice News , beklaget Trump at han ikke fikk takk for å ha gitt senatoren begravelsen.

– Jeg gav ham begravelsen han ønsket. Hvilket jeg som president måtte godkjenne. Jeg bryr meg ikke om det - det var ingen som takket meg, men det er ok. Vi sendte ham på reisen, men jeg var ingen tilhenger av John McCain. Nå kan vi bli ferdig med dette, men jeg får hele tiden spørsmål fra pressen om hva jeg tenker om McCain - Han er ikke min type, noen folk liker ham, og det er ok.

Les også : McCain advarer mot hat i en siste hilsen

Trump trakk tilbake hyllest av McCain

VIDEO: Følelsesladd minneseremoni for John McCain