Meny

Sylvi Listhaug som matanmelder: Spy-aktig i Ap-Bergen, snadder i Frp-Os

Bergensavisen har lagt seg ut med Sylvi Listhaug (Frp) ved å påpeke at hun synes eldre får lekker mat i Frp-styrte Os, mens maten er spy-aktig i Ap-ledede Bergen - levert fra ett og samme firma.

«Bergensavisen farer med løgn og sammenligner mat som ser ut som oppkast med appetittelig mat! De hevder jeg lyver for å beskytte Frp-styrte Os kommune. Dette er rent lavmål.», skriver Sylvi Listhaug, stortingsrepresentanten som nå reiser landet rundt for å lansere boka si, på sin egen facebookside.

Underveis har hun besøkt eldreinstitusjoner og snakket med de gamle, noe Bergensavisen har fått med seg.

– Men herregud, ditta her - det gå'kje an

Da Frps Sylvi Listhaug fikk mat på sykehjemmet i Os, var den god. I Bergen fikk samme matprodusent terningkast 1 av den populære politikeren, skriver Bergensavisen (bak betalingsmur).

Foto: Skjermdump fra FB

BA forteller at maten i begge kommuner blir  kjøpt fra ett og samme firma - Matvarehuset AS.

– Men herregud, ditta her - det gå'kje an, siteres Listhaug i BA over en rett som ble levert fra Matvarehuset AS til en pensjonist i Bergen, der kommunestyret ledes av Ap.

Les også: Listhaug beskyldes for skulking på Stortinget

Ole Paus nekter å gi Listhaug en unnskyldning

Listhaug: Så ut som oppkast

Noe av maten de eldre ble servert i Bergen så ut som oppkast, syntes Listhaug.

For å vise at forskjellen skyldes matkvalitet og ikke politikk, la Listhaug ut bildet fra henholdsvis Bergen (til venstre) og Os til høyre, som du kan se øverst i artikkelen.

Politikeren kan være inne på noe i sin vurdering av hvor appetittlig serveringen til venstre virker.

Men hvordan fortoner maten i Os, som Listhaug presenterer mer på avstand, seg egentlig? Vi har tatt en titt på en forstørrelse av matfatet. Så får politikere og mateksperter krangle videre om terningkastene.

Les også: Hareide advarer mot å gi «Listhaug-fløyen» mer makt

Listhaug ut mot Venstre i ny bok: – Prioriterer flyktninger fremfor syke og pleietrengende

LEKKERT I OS: Her er hovedretten til de eldre som Sylvi Listhaug smakte i Os kommune. Foto: Sylvi Listhaugs facebookside
Populært