KrFs veivalg: Dette mener KrF-toppene

Partileder Knut Arild Hareide taler til KrFs landsstyre fredag.
Partileder Knut Arild Hareide taler til KrFs landsstyre fredag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

2. november skal KrFs skjebnevalg avgjøres på et ekstraordinært landsmøte. Partiet er splittet fra topp til tå. Her er alt du må vite i saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Knut Arild Hareide varslet 28. september at han mener partiet bør gå i regjeringssamtaler med Arbeiderpartiet og Senterpartiet.

Skulle Hareide få flertallet i partiet bak seg, vil det være første gang i historien at KrF danner regjering med Ap.

De neste ukene skal partiledelsen i KrF reise Norge rundt for å lytte til lokal- og fylkeslag.

2. november holder partiet et ekstraordinært landsmøte, hvor KrF skal bestemme seg for om partiet starte forhandlinger med dagens regjering – eller satse på å danne regjering med Arbeiderpartiet og Senterpartiet.

Her er en oversikt over hva de sentrale KrF-politikerne mener i den betente striden. Hareide har kun med seg to av partiet stortingspolitikere.

Opplysningene i saken er basert på offentlige uttalelser og kildeopplysninger.

Disse støtter Hareides ønske

Geir Jørgen Bekkevold Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Geir Jørgen Bekkevold Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
 • Stortingsrepresentant Geir Jørgen Bekkevold (Telemark) har hele veien utelukket Frp som regjeringspartner.

– Frp-garantien bør gjelde til neste landsmøte. Det vi sa før valget bør gjelde også etter valget, sa Bekkevold til ABC Nyheter 22. september.

 • Stortingsrepresentant Tore Storhaug (Sogn og Fjordane).
Generalssekr Hilde Frafjord Johnson på landstyremøtet i Kr. F. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Generalssekr Hilde Frafjord Johnson på landstyremøtet i Kr. F. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Ifølge ABC Nyheters informasjon støtter generalsekretær Hilde Frafjord Johnson Hareide. Dager før Hareides tale refset hun Erna Solberg i et debattinnlegg. Da KrFs landsstyre vedtok samarbeidsvedtaket i 2016 jobbet hun for at det skulle åpne for Arbeiderpartiet.

Overfor ABC Nyheter vil Frafjord Johnson ikke si hva hun mener.

– Som generalsekretær i KrF uttaler jeg meg ikke om partiets retningsvalg uansett hvor mange henvendelser jeg får om det. Min jobb er å være upartisk, og det er enda viktigere nå. Og spekulasjoner vil det være fullt av, men jeg sier ingenting, skriver hun i en epost til ABC Nyheter.

Les også: – Det å gi et regjeringsparti fripass har allerede forandret Norge

 • Sentralstyremedlem og fylkesleder i Troms og Finnmark, Svein Iversen.
 • Sentralstyremedlem og fylkesleder i Hordaland, Dag Sele.
 • Sentralstyremedlem, Hilde Ekeberg.
 • Sentralstyremedlem, Karin Bjørkhaug.
 • 1. vara til sentralstyre, Erik Lunde.
 • Fylkesleder i Oslo, Espen Andreas Hasle.
 • Fylkesleder i Telemark, Erik Næs.
 • Fylkesleder i Sogn og Fjordane Beate Bondevik Lie.

Beate Bondevik Lie. Foto: KRF
Beate Bondevik Lie. Foto: KRF

– Vi forsøkte å forhandle med Fremskrittspartiet i 2013. Det gikk ikke da og jeg har ingen tro på at det skal være lettere nå. Vi står for langt fra hverandre i viktige verdispørsmål. Stemningen i partiet er at vi går inn i regjering, og skal vi det er Ap og Sp det rette valget. I posisjonen i dag får vi kjeft for det som ikke er populært og regjeringen tar æren når noe er populært, sier Bondevik Lie til ABC Nyheter.

 • Fylkesleder i Oppland, Toril Kristiansen.

– Jeg støtter at Hareide ser at samarbeid med Arbeiderpartiet og Sp er en mulig løsning. Det er bra at han tar et slikt valg. NRK liker å omtaler KrF som et borgerlig parti. Det er feil. Vi er et sentrumsparti. Nå har vi muligheten til å vise at vi er i sentrum, sa hun til Oppland Arbeiderblad fredag.

SE VIDEO: Hareide peker mot Arbeiderpartiet og Senterpartiet

Disse støtter nestledernes ønske

Hareides to nestledere Olaug Bollestad og Kjell Ingolf Ropstad er uenige i KrF-sjefens konklusjon.

Ropstad mener KrF først må snakke med dagens regjering. Hvis det ikke fører frem, er Ropstad villig til å forhandle med Sp og KrF.

– Vi er enige om partiets politikk, men er uenige om veien videre, sier Ropstad til ABC Nyheter.

Han sier det er «grei stemning» i partiet, men at spørsmålet uten tvil vekker stort engesjament.

– Det blir en respektfull prosess. Man skal likevel ikke se bort i fra at det på kort sikt vil bli en avskalling i partiet, men vi gjør dette for å løfte partiet på lengre sikt.

Uavhengig av hva som blir avgjørelsen, lover Ropstad at han er motivert til å fortsette som KrF-nestleder.

– Alle i ledelsen vil fortsette uavhengig av valget, sier han.

Bakgrunn: Kilder til ABC Nyheter: Partiledelsen er splittet

UENIGE MED SJEFEN: Nestlederne Olaug Bollestad og Kjell Ingolf Ropstad. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
UENIGE MED SJEFEN: Nestlederne Olaug Bollestad og Kjell Ingolf Ropstad. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
 • Parlementarisk nestleder Hans Fredrik Grøvan.
Hans Fredrik Grøvan (Krf). Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Hans Fredrik Grøvan (Krf). Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

– KrF hører hjemme på ikke-sosialistisk side. Det er en avgrunn mellom grunnfjellet i Ap og grunnfjellet i KrF i spørsmål som handler om menneskeverd og sorteringssamfunn, sa stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan til NTB etter Hareides tale.

 • Stortingsrepresentant Steinar Reiten (Møre og Romsdal).

– Vi bør inn i den sittende regjeringen, sa stortingsrepresentant Steinar Reiten fra Møre og Romsdal, da VG snakket med ham etter landsstyremøtet fredag.

Torhild Bransdal. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Torhild Bransdal. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
 • Stortingrepresentant Torhild Bransdal har så langt vært taus i debatten, men tirsdag bekrefter hun overfor ABC Nyheter at hun heller mot borgerlig side.

– Jeg heller mot høyresiden. Mange grunner til det, men vil fremheve at det er vanskelig for meg å se grunn for å bryte et eksisterende samarbeid inne i en stortingsperiode, skriver hun i en sms.

 • KrfU-leder Martine Tønnessen. KrFU-lederen fikk kjempet igjennom et flertall for regjeringssamarbeid med Høyre, Frp og Venstre på KrFU sitt landsmøte i september.
 • Fylkesleder i Nordland Ingelin Noresjø. Fylkeslederen sier til ABC Nyheter at hun «lever godt» med begge alternativer, men at hun mener partiet heller mest til borgerlig side.

– Jeg er politisk veldig enig med Hareides analyse, men slik jeg kjenner KrF heller vi mer til høyresiden i norsk politikk. Slik jeg ser det nå er det derfor best å gå inn dagens regjering. Samtidig vil debatten i partiet kunne påvirke dette standpunktet for min del, sier Noresjø.

 • Leder i KrF kvinner Ann Katrine Skjørshammer
 • Fylkesleder i Buskerud Hege Irene Fossum
 • Sentralstyremedlem Tove Welle Haugland
 • Fylkesleder i Møre og Romsdal Randi Walderhaug Frisvoll
 • Fylkesleder i Vestfold Laila Eliassen
 • Fylkesleder i Østfold Brynjar Høidebraaten
 • Fylkesleder i Agder Per Sverre Kvinlaug

Les også: Siv Jensen om Venstre-omfavnelsen: – Resultatet ble mer Frp-politikk

De ukjente

Fylkesleder i Akershus Arne Willy Dahl skriver i en sms til ABC Nyheter at han foreløpig ønsker å holde lav profil.

– Min oppgave som fylkesleder er å ta fylkeslaget gjennom en prosess der alle medlemmer får komme til orde, ikke å dytte på dem med mine meninger, skriver fylkeslederen.

Fylkesleder i Rogaland Oddny Helen Turøy vil ikke si hva hun mener.

– Det vil jeg informere mitt fylkesstyre om når vi kommer så langt. Fremt til det skal ha noen gode runder i lokallagene og fylkeslaget, skriver Turøy i en sms til ABC Nyheter.

ABC Nyheter har ikke lyktes å nå få tak i disse sentrale KrF-politikerene:

 • Fylkesleder i Trøndelag Jon Normann Tviberg.
 • Fylkesleder i Hedmark Oluf Maurud.

Hva nå?

Allerede denne uken skal Knut Arild Hareide og partiledelsen gjeste noen av de største KrF-fylkeslagene.

Startskuddet går av torsdag da Hareide besøker Bergen KrF torsdag kveld, ifølge Aftenposten.

Nestleder Kjell Ingolf Ropstad sier til ABC Nyheter at minst to fra ledelsen vil være representert på møtene.

2. november skal KrFs ekstraordinære landsmøte avgjør hvilken side partiet velger. Det vil kunne føre til at Norge får en regjering styrt av Ap-leder Jonas Gahr Støre.

Siv Jensen legger i disse dager siste hånd på neste års statsbudsjett, som skal legges fram mandag 8. oktober. Hun trenger KrFs støtte for å få det gjennom i Stortinget.

Finansdebatten står på Stortingets dagsorden 27. november, og KrFs retningsvalg vil avgjøre hvilken blokk som får flertall. Velger KrF sosialistisk side, vil Erna Solberg trolig stille kabinettspørsmål og meddele at regjeringen søker avskjed hvis regjeringen ikke får flertall for budsjettet.

Les også: Hareide advarer mot individualisme på høyresiden i ny bok

SE VIDEO: Erna Solberg: – Vi vil gjerne ha med KrF

Kilder: NTB, lokalaviser og Facebook

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
21:58 Nytt lovforslag kan kutte gebyrer med to milliarder21:51 Salvini håper på gjennombrudd for høyresiden i nøkkelvalg i Italia21:48 Go-Ahead like punktlig som Vy21:16 – Jeg føler meg velsignet. Hver femte barnesoldat som har opplevd det jeg har, har ikke greid seg21:15 Fastkjørt godstog frigjort på Saltfjellet20:47 Basketlegende Kobe Bryant (41) døde i helikopterstyrt20:43 Rekordmange har kjøpt sin første bolig20:24 Etterlengtet seier for Ødegaard og Sociedad20:01 Shrewsbury sjokkerte Liverpool, sikret seg omkamp på Anfield19:56 Rakettangrep nær amerikansk ambassade19:55 Håpet svinner for å finne flere overlevende etter jordskjelv i Tyrkia19:05 Spansk EM-jubel etter 22-20 over Kroatia18:43 Forsker vil at politikerne skal gjøre oss bedre på miljø18:20 Folkehelseinstituttet: Coronaviruset kan komme til Norge når som helst17:58 Solskjær etter cupopptur: – Alle ville at vi skulle mislykkes17:48 SAS tilbyr gratis ombooking av reiser til Kina17:38 Palestinere truer med å droppe Oslo II-avtalen17:02 Lindvik hoppet seg opp – Stoch vant på hjemmebane17:02 Mellom 15 og 20 personer isolert etter jordras i Trøndelag16:48 – Jeg tror alle her har vært gjennom en sorgprosess16:24 Auschwitz-fange: – Vi kan ikke la verden glemme15:57 Olsbu Røiseland og Tandrevold skjøt seg bort til slutt – Öberg vant15:54 Virusutbruddet øker i omfang15:47 Mot snøfri rekord i Oslo14:48 Suverene Riiber har VM-planen klar14:47 Lundby vant i Rasnov og tok tilbake verdenscupledelsen14:36 200 år siden oppdagelsen – forventer store konsekvenser for unikt kontinent14:05 Høyre-politikere i nord slår tilbake mot Oslo-vedtak13:44 Vinter-brennmaneter forundrer forskerne13:28 Klæbo i kjempeform stakk fra og vant på sprinten – Trippel norsk i Oberstdorf13:20 Appelkvist Stenseth på sisteplass som eneste norske i sprintfinalen13:11 Thingnes Bø nummer tre da Maillet vant12:35 Snøtrøbbel i nord – veier og togstrekninger stengt12:21 Høie avgjør sykehusstriden på Helgeland12:16 UD fraråder reiser til Hubei-provinsen i Kina11:58 Listhaug: – Føler at vi har sluppet ut av fengsel11:55 Lucas Braathen med sensasjonell fjerdeplass i Kitzbühel11:45 Dødstallet fortsetter å stige etter jordskjelv i Tyrkia11:30 Tore Bjørseth Berdal vant Marcialonga11:03 – Pappa, vet du hvem som amputerte deg?10:53 Sovende mann berget ut av brennende bil09:53 Kim Jong-uns tante viste seg fram offentlig for første gang på flere år09:29 Rødt har klart størst økning av nye medlemmer siden den borgerlige regjeringen tok over09:24 Stor spenning rundt mulig Giske-comeback09:05 At samene i «Frost» ikke hadde mørk hud ble for mye for amerikanerne08:42 Fjelloverganger stengt i nord på grunn av uvær08:08 Kun 12 prosent tror Trump ryker: – Han var egentlig aldri truet08:05 Politiet kritiserer nettgiganter for treg respons i nettovergrep-saker07:30 Sundby-maskineriet er friskmeldt: – Det er noe dritt å se ski på TV07:02 Dødstallet stiger etter virusutbruddet i Kina06:54 Mann pågrepet etter å ha skutt med hagle i Steinkjer06:13 Mons Røisland tok sølv i X Games: – Jeg har ikke ord06:02 Operaen i Paris åpnet etter uker med streik06:00 Dette skjer i dag05:39 Dette skjedde i natt05:34 Godstog har kjørt seg fast – Nordlandsbanen stengt05:05 Bilbao-spiss hetset i kampen mot Espanyol04:35 Treåring til sykehus etter brann i bolig i Moss04:35 Iran avviser ikke videre forhandlinger med USA04:04 Morales ber om et fritt og rettferdig valg03:30 Hareide åpner for å bli statsråd også etter neste års valg02:39 Mann skadd i snøscooterulykke i Fyresdal02:16 FN: Flere land har brutt Libyas våpenembargo01:50 Brexit-minnemynt lanseres – denne gang med rett dato01:13 Vellykket jomfrutur for Boeings nye langdistansefly01:12 Rekordmange statsråder har vært innom Solberg-regjeringen23:55 Minst 30 døde i uvær i Brasil22:22 15 år gammel gutt kjørte av veien - fare for at den havner i vannet22:06 Ocean Viking har plukket opp over 220 migranter fra Middelhavet21:51 Uroen i Hongkong kan gå hardt ut over den psykiske helsa til innbyggerne20:56 Sierra Leones krigsofre: – Sviktet av alle20:33 Astronauter bakte småkaker på romstasjonen20:07 Norge sikret historisk EM-medalje med knusende seier20:01 Politiet leter etter person etter slagsmål i Oslo sentrum19:44 Tallet på jordskjelvofre stiger i Tyrkia - minst 29 døde19:09 Carlsen: – Jeg trenger en pause nå18:52 Journalist utskjelt av USAs utenriksminister18:19 Reineiere tror genetisk viktig ulv har tatt rein17:33 Trumps forsvarere til motangrep mot Demokratene16:33 Kina hastebygger virussykehus i kampen mot coronaviruset16:25 Tandrevold sikret norsk 2.-plass på mixedstafetten i Pokljuka16:16 Hareide vil ikke være noen rød klut16:09 Mente Raja var for fersk for tyngre oppgaver16:06 Erna Solberg: Kallmyr visste om dilemmaene rundt antatt syk Syria-gutt15:53 «Klimalekkasje» er en norsk og internasjonal hodepine15:47 Oslo Høyre har vedtatt vern av Lofoten, Vesterålen og Senja15:09 Syk Eckhoff reiser hjem fra Pokljuka14:31 Norsk kollaps på parstafetten – Frankrike vant overlegent14:28 Rein Alexander ble dumpet, men kom inn på skolen som avviste eksen13:29 Røthe etterlyser råskap i kampen mot Bolsjunov13:27 Politiet undersøker likfunn utenfor Landskrona i Sverige13:10 Torp: Mann gikk berserk på fly – var amper allerede ved innsjekk i Spania11:45 Haaland etter drømmestarten: – Helt fantastisk11:39 Ropstad ber om ro rundt Granavolden-plattformen10:52 Varsler stor snøskredfare10:44 Johaug og Østberg sikret dobbelt norsk i Oberstdorf09:57 Distriktsfighten mellom Helleland og Vedum er i gang09:52 Solberg: Hatet er blitt mer intenst08:17 Nordmenn tror ikke Trump får fortsette - ekspert tror han blir felt av egne løgner07:38 Listhaug kaller det provokasjon mot Frp at Raja ble statsråd
Siste nytt
21:58PengerNytt lovforslag kan kutte gebyrer med to milliarder21:51VerdenSalvini håper på gjennombrudd for høyresiden i nøkkelvalg i Italia21:48NorgeGo-Ahead like punktlig som Vy21:16Helse og livsstil– Jeg føler meg velsignet. Hver femte barnesoldat som har opplevd det jeg har, har ikke greid seg21:15NorgeFastkjørt godstog frigjort på Saltfjellet20:47VerdenBasketlegende Kobe Bryant (41) døde i helikopterstyrt20:43PengerRekordmange har kjøpt sin første bolig20:24SportEtterlengtet seier for Ødegaard og Sociedad20:01SportShrewsbury sjokkerte Liverpool, sikret seg omkamp på Anfield19:56VerdenRakettangrep nær amerikansk ambassade19:55VerdenHåpet svinner for å finne flere overlevende etter jordskjelv i Tyrkia19:05SportSpansk EM-jubel etter 22-20 over Kroatia18:43Helse og livsstilForsker vil at politikerne skal gjøre oss bedre på miljø18:20NorgeFolkehelseinstituttet: Coronaviruset kan komme til Norge når som helst17:58SportSolskjær etter cupopptur: – Alle ville at vi skulle mislykkes17:48ReiseSAS tilbyr gratis ombooking av reiser til Kina17:38VerdenPalestinere truer med å droppe Oslo II-avtalen17:02SportLindvik hoppet seg opp – Stoch vant på hjemmebane17:02NorgeMellom 15 og 20 personer isolert etter jordras i Trøndelag16:48Norge– Jeg tror alle her har vært gjennom en sorgprosess16:24VerdenAuschwitz-fange: – Vi kan ikke la verden glemme15:57SportOlsbu Røiseland og Tandrevold skjøt seg bort til slutt – Öberg vant15:54VerdenVirusutbruddet øker i omfang15:47NorgeMot snøfri rekord i Oslo14:48SportSuverene Riiber har VM-planen klar14:47SportLundby vant i Rasnov og tok tilbake verdenscupledelsen14:36Helse og livsstil200 år siden oppdagelsen – forventer store konsekvenser for unikt kontinent14:05PolitikkHøyre-politikere i nord slår tilbake mot Oslo-vedtak13:44NorgeVinter-brennmaneter forundrer forskerne13:28SportKlæbo i kjempeform stakk fra og vant på sprinten – Trippel norsk i Oberstdorf13:20SportAppelkvist Stenseth på sisteplass som eneste norske i sprintfinalen13:11SportThingnes Bø nummer tre da Maillet vant12:35NorgeSnøtrøbbel i nord – veier og togstrekninger stengt12:21NorgeHøie avgjør sykehusstriden på Helgeland12:16ReiseUD fraråder reiser til Hubei-provinsen i Kina11:58PolitikkListhaug: – Føler at vi har sluppet ut av fengsel11:55SportLucas Braathen med sensasjonell fjerdeplass i Kitzbühel11:45VerdenDødstallet fortsetter å stige etter jordskjelv i Tyrkia11:30SportTore Bjørseth Berdal vant Marcialonga11:03Verden– Pappa, vet du hvem som amputerte deg?10:53NorgeSovende mann berget ut av brennende bil09:53VerdenKim Jong-uns tante viste seg fram offentlig for første gang på flere år09:29PolitikkRødt har klart størst økning av nye medlemmer siden den borgerlige regjeringen tok over09:24NorgeStor spenning rundt mulig Giske-comeback09:05KulturAt samene i «Frost» ikke hadde mørk hud ble for mye for amerikanerne08:42NorgeFjelloverganger stengt i nord på grunn av uvær08:08VerdenKun 12 prosent tror Trump ryker: – Han var egentlig aldri truet08:05NorgePolitiet kritiserer nettgiganter for treg respons i nettovergrep-saker07:30SportSundby-maskineriet er friskmeldt: – Det er noe dritt å se ski på TV07:02VerdenDødstallet stiger etter virusutbruddet i Kina06:54NorgeMann pågrepet etter å ha skutt med hagle i Steinkjer06:13SportMons Røisland tok sølv i X Games: – Jeg har ikke ord06:02VerdenOperaen i Paris åpnet etter uker med streik06:00NorgeDette skjer i dag05:39NorgeDette skjedde i natt05:34NorgeGodstog har kjørt seg fast – Nordlandsbanen stengt05:05SportBilbao-spiss hetset i kampen mot Espanyol04:35NorgeTreåring til sykehus etter brann i bolig i Moss04:35VerdenIran avviser ikke videre forhandlinger med USA04:04VerdenMorales ber om et fritt og rettferdig valg03:30NorgeHareide åpner for å bli statsråd også etter neste års valg02:39NorgeMann skadd i snøscooterulykke i Fyresdal02:16VerdenFN: Flere land har brutt Libyas våpenembargo01:50VerdenBrexit-minnemynt lanseres – denne gang med rett dato01:13ReiseVellykket jomfrutur for Boeings nye langdistansefly01:12NorgeRekordmange statsråder har vært innom Solberg-regjeringen23:55VerdenMinst 30 døde i uvær i Brasil22:22Norge15 år gammel gutt kjørte av veien - fare for at den havner i vannet22:06VerdenOcean Viking har plukket opp over 220 migranter fra Middelhavet21:51Helse og livsstilUroen i Hongkong kan gå hardt ut over den psykiske helsa til innbyggerne20:56VerdenSierra Leones krigsofre: – Sviktet av alle20:33VerdenAstronauter bakte småkaker på romstasjonen20:07SportNorge sikret historisk EM-medalje med knusende seier20:01NorgePolitiet leter etter person etter slagsmål i Oslo sentrum19:44VerdenTallet på jordskjelvofre stiger i Tyrkia - minst 29 døde19:09SportCarlsen: – Jeg trenger en pause nå18:52VerdenJournalist utskjelt av USAs utenriksminister18:19NorgeReineiere tror genetisk viktig ulv har tatt rein17:33VerdenTrumps forsvarere til motangrep mot Demokratene16:33VerdenKina hastebygger virussykehus i kampen mot coronaviruset16:25SportTandrevold sikret norsk 2.-plass på mixedstafetten i Pokljuka16:16PolitikkHareide vil ikke være noen rød klut16:09PolitikkMente Raja var for fersk for tyngre oppgaver16:06PolitikkErna Solberg: Kallmyr visste om dilemmaene rundt antatt syk Syria-gutt15:53Politikk«Klimalekkasje» er en norsk og internasjonal hodepine15:47PolitikkOslo Høyre har vedtatt vern av Lofoten, Vesterålen og Senja15:09SportSyk Eckhoff reiser hjem fra Pokljuka14:31SportNorsk kollaps på parstafetten – Frankrike vant overlegent14:28KulturRein Alexander ble dumpet, men kom inn på skolen som avviste eksen13:29SportRøthe etterlyser råskap i kampen mot Bolsjunov13:27VerdenPolitiet undersøker likfunn utenfor Landskrona i Sverige13:10NorgeTorp: Mann gikk berserk på fly – var amper allerede ved innsjekk i Spania11:45SportHaaland etter drømmestarten: – Helt fantastisk11:39PolitikkRopstad ber om ro rundt Granavolden-plattformen10:52NorgeVarsler stor snøskredfare10:44SportJohaug og Østberg sikret dobbelt norsk i Oberstdorf09:57PolitikkDistriktsfighten mellom Helleland og Vedum er i gang09:52NorgeSolberg: Hatet er blitt mer intenst08:17VerdenNordmenn tror ikke Trump får fortsette - ekspert tror han blir felt av egne løgner07:38NorgeListhaug kaller det provokasjon mot Frp at Raja ble statsråd
Populært