Elvestuen alvorlig bekymret for EUs kjemikalieregler

<p>EU-SOMMEL: Klima- og miljøminister Ola Elvestuen (v) kritiserer sammen med miljøministrene i Finland, Frankrike, Latvia, Litauen, Luxembourg, Nederland, Slovakia, Sverige og Tyskland, EU-kommisjonen for manglende framdrift i kampen mot kjemikalie-farer.</p>
EU-SOMMEL: Klima- og miljøminister Ola Elvestuen (v) kritiserer sammen med miljøministrene i Finland, Frankrike, Latvia, Litauen, Luxembourg, Nederland, Slovakia, Sverige og Tyskland, EU-kommisjonen for manglende framdrift i kampen mot kjemikalie-farer. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

EUs regler mot hormonhermere og andre kjemikalier som kan forurense og forgifte, har ikke blitt innført etter planen. Ola Elvestuen og ni andre miljøministre skriver sin uro til EU-kommisjonen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon