Wanda Mashadi påkjørt i Oslo: – Begynte å hylgråte

Wanda Mashadi snakker med pressen etter at hun vant kjendisløpet 2023 under Oslo grand prix.
Wanda Mashadi snakker med pressen etter at hun vant kjendisløpet 2023 under Oslo grand prix. Foto: Frederik Ringnes / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bilturen til Oslo fikk en uventet slutt. 

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tvillingsøstrene Wita og Wanda Mashadi er kjente og profilerte og til stadighet med i TV-serier og podkaster – de har til og med startet opp et skjønnhetsmerke sammen.

Tvillingene er begge aktive på sosiale medier og i går tok Wanda Mashadi til Snapchat for å fortelle om en uheldig og urovekkende hendelse.

Her kan du lese mer om kjendiser!

Se video: Drar i avtrekkeren: Så låser våpenet seg

– Begynte å hylgråte

Mashadi, som holder til på Strømmen utenfor Oslo, var en tur i hovedstaden, nærmere bestemt Grünerløkka, der hun og Porschen hun kjørte ble utsatt for et ublidt møte, skriver Se og Hør.

– Bilen ble påkjørt midt i Sannergata, altså midt mellom Sats Ila og Ringnes park. Så jeg har da stått der og fylt ut skademelding og det ene og det andre, forteller Mashadi på det sosiale mediet.

– Jeg ble litt frustrert, begynte å hylgråte, ringte regnskapsføreren min og bare skjønte ikke hva jeg skulle gjøre. Så ja, det var min tirsdag, sier hun videre.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Måtte løpe

Ifølge henne skjedde det hele midt i rushtiden, mange skal ha stått og sett på mens hun sto ved bilen og gråt.

Videre i innlegget forteller hun bilen «så jævlig ut bak», og at hun må ut å løpe en tur for å få ut frustrasjon. Til sine følgere sier hun videre at hun «hater når ting ikke går som det skal».

I et senere innlegg skriver Mashadi at han som kjørte på henne var «snill og samarbeidsvillig, så alt gikk fint», men at hun «ble helt satt ut av kræsjet».