Person hentet opp av vannet i Flekkefjord – søker etter én til

Helsepersonell på plass i nærheten av stedet i Flekkefjord der en person ble hentet opp av sjøen søndag kveld. Dykkere leter etter enda en person.
Helsepersonell på plass i nærheten av stedet i Flekkefjord der en person ble hentet opp av sjøen søndag kveld. Dykkere leter etter enda en person. Foto: Avisen Agder Svein Løvland / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

En person i 20-årene er fløyet til sykehus etter å ha blitt hentet opp fra sjøen utenfor Flekkefjord. Dykkere leter etter en person til, som også er i 20-årene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Agder-politiet skrev først på X/Twitter klokken 18.26 at de hadde fått inn melding om at det lå en person i vannet.

Like før klokken 19 skrev VG at en person var hentet opp av sjøen og fløyet til Haukeland universitetssjukehus, og at det ble lett etter en person til.

– Det er en person som det ikke er gjort rede for. Dykkere er på stedet og iverksetter søk i vannet, sier operasjonsleder Øyvind Hægeland til avisen.

Litt før klokken 19.30 opplyste politiet at søket fortsetter med redningsskøyter, brannbåt, dykkere, helikopter og drone. En drøy halvtime senere opplyste Agder politidistrikt at de involverte er to personer i 20-årene.

Brufjellhålene er et populært turmål langs kysten på grensa mellom Agder og Rogaland. Det beskrives som krevende og vanskelig.

– Det er en bratt fjellside, og det er ikke bare å komme til vannet fra fjellsiden. Det er et krevende terreng, både å gå i og søke i, sier Hægeland til VG.

Saken oppdateres.