Ivar Dyrhaug selger millionvilla

Ivar Dyrhaug selger boligen sin i Bærum. Her fra TV 2s lansering av programmet «Århundrets stemme», hvor han var i ekspertpanelet.
Ivar Dyrhaug selger boligen sin i Bærum. Her fra TV 2s lansering av programmet «Århundrets stemme», hvor han var i ekspertpanelet.  Foto: Espen Solli/TV 2
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kan tjene stort.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I 1995 skal tidligere «Beat for Beat»-programleder Ivar Dyrhaug (74) ha kjøpt tomten i Bærum for 2,8 millioner kroner. Nå ligger den ute til salg med en prisantydning på 32.000.000 kroner.

Funkisvillaen ble bygget i 1967, og er tegnet av arkitekt Kim Skaara. Vi snakker 321 kvadratmeter, svømmebasseng, kinosal og panoramautsikt.

Annonsen ble lagt ut mandag, men skal allerede ha fått god respons, ifølge megler Jan-Petter Solberg Hansen og Ivar Dyrhaug.

– Jeg er relativt optimistisk. Jeg har fått mange reaksjoner på det allerede, at det er en sjelden perle, sier Ivar Dyrhaug til Nettavisen.

Grunnen til at de selger er fordi det «passer seg nå».

– Det er tidens tann. Det er et stort hus og vi er i ferd med å bli gamle, og jeg er litt syk, sier Dyrhaug.

I 2022 åpnet Dyrhaug opp om at han de siste fem årene hadde levd med sykdommen parkinson. Selv om han ikke skjønte det da, mener Dyrhaug han hadde symptomer flere år før han fikk diagnosen. Da var han fortsatt å se på TV-skjermen som «Beat for Beat»-programleder.