«Farmen kjendis»: Bahare Viken avslørt av vakt

Bahare Viken (til venstre) og Emilie Voe Nereng ble gode venninner på «Farmen kjendis».
Bahare Viken (til venstre) og Emilie Voe Nereng ble gode venninner på «Farmen kjendis». Foto: TV 2
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hendelsen fikk ingen konsekvenser for Viken. 

Artikkelen fortsetter under annonsen

«Farmen kjendis»-deltaker Bahare Viken (30) fikk et nært forhold til matinfluenser Emilie Voe Nereng (28) under innspillingen av årets sesong. Tidligere i sesongen vant Nereng en tvekamp mot Kristin Gjelsvik.

Tradisjonen tro måtte Nereng tilbringe en natt på kjempehytta før tvekampen. En av duellantene får alltid ha besøk før tvekampen, men Viken besøkte også Nereng på kjempehytta ulovlig, skriver Dagbladet.

Tatt på fersken

Viken bekrefter selv dette overfor avisen.

– Jeg skal ikke utlevere andre her, men jeg kan vel si så mye som at ulovlige besøk skjedde hver uke. Det hadde å gjøre med at det offisielle besøket er ganske «staget» og ikke varer veldig lenge. Man får ikke så mye ut av det, sier hun til Dagbladet.

På «Farmen» er det regler for hvilke områder deltakerne kan bevege seg på.

Ifølge Viken varte besøket i 30 til 40 minutter. En vakt, som patruljerte i området, oppdaget at Viken var på ulovlig besøk. Viken hevder at besøket ikke påvirket konkurransen på noen som helst måte.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ivaretar sikkerheten

Hendelsen fikk ingen konsekvenser for Viken.

Pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, bekrefter at flere deltakere ble oppdaget da de befant seg på ulovlig område.

– Deltakerne får angitt de ytre avgrensningene for hvor de kan bevege seg fritt. Vakthold under innspillingen er høyt prioritert, men vaktene er først og fremst på stedet for å ivareta deltakernes sikkerhet. Regelen er at deltakerne ikke skal besøke kjempene, men de er ikke sperret inne, så dersom de velger å bryte de reglene vi har avtalt så er det ikke alltid vi får forhindret det, sier Dahl til Dagbladet.