Tiril Sjåstad Christiansen har fått ny jobb

Tidligere «Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen er klar for ny jobb. Her fotografert med Aslak Maurstad under innspilling.
Tidligere «Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen er klar for ny jobb. Her fotografert med Aslak Maurstad under innspilling. Foto: Espen Solli / TV 2
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fra freestylekjører til programleder til senterleder.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter Tiril Sjåstad Christiansen (28) la skiene på hylla, har hun fått bryne seg på litt forskjellig. Hun har vunnet «Farmen-kjendis», for så å bli programleder for det samme programmet. Etter fire sesonger som programleder for det kjente TV 2-programmet, kastet hun inn håndkleet.

Til Kampanje uttalte Christiansen at hun trengte noe nytt å jobbe med.

– Jeg trenger den klumpen i magen, de nervene, så nå er det tid for nye eventyr, sa hun den gangen.

– Nytt og spennende

Denne uken ble det klart at Christiansen nå er ansatt av Scala Eiendom, og vil tiltre som senterleder på kjøpesenteret Oddensenteret i Grimstad fra nyåret.

– Jeg gleder meg til å gyve løs på oppgavene sammen med alle butikkdrivere og kollegaer på Oddensenteret, sier hun til Grimstad Adressetidende.

Til Se og Hør forteller 28-åringen at hun ikke er helt sikker på hva hun har takket ja til.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er nytt og spennende. Jeg vet ikke helt hva jeg har takket ja til, men jeg gleder meg til å ta fatt på denne oppgaven også, sier hun til Se og Hør.

Christiansen har i en lengre periode vært ganske åpen om at hun kanskje har følt på en slags identitetskrise etter hun la opp med idretten.

Da hun kom i kontakt med Scala Eiendom for to år siden passet det ikke å takke ja til stillingen, men da de tok kontakt på nytt og lurte på om hun fortsatt var interessert, kunne hun ikke la muligheten glippe.

Ikke ferdig med TV

Selv om det ikke følger et kamerateam med den nye stillingen, avskriver ikke den tidligere programlederen at hun kan dukke opp på TV-skjermen igjen. Overfor Se og Hør forteller hun at hun TV-karrieren ikke legges på hylla, men at den settes litt på vent.

– Men der har jeg også hatt mye god dialog med de jeg har jobbet sammen med - jeg gjør ikke TV bare fordi jeg har lyst til å være på TV. Jeg trenger ikke være på et realityprogram for å vise ansikt. Jeg er dypt takknemlig for mulighetene jeg har fått, og setter stor pris på all erfaring og kunnskap jeg tar med meg, men nå er tiden inne for å prøve noe nytt, sier hun til kjendisbladet.