Her er deltakerne i TV 2s «Farmen kjendis» 2023

FARMEN KJENDIS 2023: Elin Tvedt (f.v.), Aslak Maurstad, Marit Adeleide Andreassen, Christopher Mørch Husby, Aleksander Stenfeldt Sæterstøl, Sofie Karlstad, Ingrid Vik Lysne, Espen PA Lervaag, Ørnulf Høyer, Malin Nesvoll Vangsnes, Trond Moi og Lina Adampour.
FARMEN KJENDIS 2023: Elin Tvedt (f.v.), Aslak Maurstad, Marit Adeleide Andreassen, Christopher Mørch Husby, Aleksander Stenfeldt Sæterstøl, Sofie Karlstad, Ingrid Vik Lysne, Espen PA Lervaag, Ørnulf Høyer, Malin Nesvoll Vangsnes, Trond Moi og Lina Adampour. Foto: Espen Solli / TV 2

Onsdag annonserte TV 2 hvilke kjendiser som skal delta i den sjuende sesongen av kanalens populære reality-serie «Farmen kjendis».

Dette er de tolv spente deltakerne som er klare for den sjuende sesongen av «Farmen kjendis».

Innspillingen av «Farmen kjendis» 2023 – den sjuende sesongen i rekken – er i gang. Tolv kjendiser er flyttet inn på Steinsjøen gård, på grensen mellom Hurdal og Østre Toten kommune. I litt over fem uker skal forpakterne drive gården slik gårder ble drevet for 100 år siden.

– Årets cast er en herlig gjeng med kjendiser. Det er tolv ulike personligheter med variert bakgrunn og erfaringer som de tar med seg inn på gården. Vi gleder oss til å se dem ta fatt i gårdsarbeidet på nydelige Steinsjøen gård, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

Dette er deltakerne vi får se når «Farmen kjendis» starter på TV 2 og TV 2 Play i 2023:

Aleksander Stenfeldt Sæterstøl (26)
Influenser/tv-personlighet

Aslak Maurstad (30)
Skuespiller og Twitch-streamer

Christopher Mørch Husby (33)
Gründer

Elin Tvedt (48)
Student/tidl. programleder

Espen PA Lervaag (44)
Komiker og manusforfatter

Ingrid Vik Lysne (31)
Sy- og gjenbruks-influenser

Lina Adampour (37)
TV-personlighet

Marit Adeleide Andreassen (56)
Skuespiller

Malin Nesvoll Vangsnes (32)
Influenser

Sofie Karlstad (25)
Influenser/gründer

Trond Moi (52)
Evig kokkelærling

Ørnulf Høyer (65)
Gründer, kleskjeden Høyer