Siri Nilminie Avlesen-Østli blir ny programleder i «The Voice»

<p>Siri Nilminie Avlesen-Østli gleder seg stort til å bli ny programleder i «The Voice».</p>
Siri Nilminie Avlesen-Østli gleder seg stort til å bli ny programleder i «The Voice». Foto: Robert Dreier Holand / TV 2

– Jeg trodde nesten ikke det var sant da jeg fikk spørsmålet, sier hun. 

I en pressemelding onsdag ettermiddag opplyser TV 2 at 37 år gamle Siri Nilminie Avlesen-Østli blir ny programleder for sangtalentkonkurransen «The Voice».

Hun tar over programlederroret etter Øyvind Mund.

Jeg trodde nesten ikke det var sant da jeg fikk spørsmålet om jeg kunne tenke meg å lede «The Voice», sier hovedpersonen selv.

Avlesen-Østli har lang fartstid som journalist, fra 2012 i TV 2, hvor hun blant annet har vært reporter, anker og programleder i TV 2 Sporten, programleder i «God morgen Norge» og anker i TV 2 Nyhetskanalen. Tidligere i år var hun deltaker i «Kompani Lauritzen», mens hun nå i høst er aktuell som deltaker i «Skal vi danse».

– Det var vanvittig stort og jeg ble så glad for å få muligheten. Programmet er fantastisk – så ja, dette er faktisk drømmejobben i mine øyne. Jeg er veldig takknemlig for at TV 2 vil satse på meg i denne rollen, sier 37-åringen.

TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen, sier det er en stor glede å presentere Avlesen-Østli som ny programleder for programmet.

– Siri er erfaren formidler og vil med sitt trygge og gode vesen også være en solid støttespiller for deltakerne i programmet. Jeg er helt sikker på at den kommende «The Voice»-sesongen er i de beste hender, sier Haldorsen.

Den syvende sesongen av «The Voice» blir sendt på TV 2 i 2022.

Personvernpolicy