Tragedien i Tromsø: Moren døde av drukning og alvorlig nedkjøling

Moren og to barn er døde etter å ha blitt hentet opp av vannet i Tromsø 2. desember. Det tredje barnet er fremdeles kritisk skadd.
Moren og to barn er døde etter å ha blitt hentet opp av vannet i Tromsø 2. desember. Det tredje barnet er fremdeles kritisk skadd. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kvinnen som døde etter at hun og tre barn ble funnet livløse i vannet i Tromsø, døde av drukning og alvorlig nedkjøling.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten, opplyser Troms politidistrikt.

Tre av fire personer som ble funnet i vannet i Tromsø mandag 2. desember, er nå omkommet.

Det yngste barnet, en jente på halvannet år, er utenfor livsfare, og får fortsatt behandling på Rikshospitalet, melder VG.

Tre jenter på sju, fire og halvannet år og deres mor i 20-årene ble funnet livløse i sjøen ved Fagereng på Tromsøya. Moren og jentene på sju og fire år er døde, mens den tredje jenta fortsatt er innlagt på Rikshospitalet med kritiske skader. Den døde moren er siktet for drap og drapsforsøk.

Fireåringen som døde torsdag 5. desember, døde også av en kombinasjon av drukning og alvorlig nedkjøling, viser den foreløpige obduksjonsrapporten. Det samme gjelder den sju år gamle jenta som døde mandag i forrige uke.