ABC TV:

Det beste fra Zooom.no samlet på ett sted

Zooom fulgte havørnparet Baronesse Barfot og Baron Blå i to hekkesesonger.
Zooom fulgte havørnparet Baronesse Barfot og Baron Blå i to hekkesesonger. Foto: Zooom

Zoooms direktesendinger er historie, men arkivet lever videre på ABC TV.

Nettsiden Zooom.no sendte direkte døgnet rundt fra fuglereir, øyer og fôringsplasser rundt om i Norge. Nå er nettsiden lagt ned, men de beste hendelsene fra de tusentalls timene med direktesendinger finner du fortsatt på ABC TV.

Klikk deg inn her for å se alle videoene fra Zooom.no.

Du finner alle videoene fra Zooom samlet på ABC TV. Foto: Skjermdump/ABC TV
Du finner alle videoene fra Zooom samlet på ABC TV. Foto: Skjermdump/ABC TV

Zooom sendte blant annet direkte fra et havørnreir på Smøla i mer enn 17.000 timer siden starten i mars 2016. Seerne fulgte med på at tre havørnunger ble til fra egg til ungørner med vingespenn på nesten to meter.

I tillegg fikk seerne følge en fôringsplass for hagefugl på Nesodden i Akershus hvor ornitolog Jan Erik Røer matet fuglene hele året. Røer ga også seerne gode tips til hvordan øke biomangfoldet i egen hage. Du kan blant annet se hvorfor du ikke skal rake i hagen din på ABC TV.

Høydepunktene fra havørnreiret, fuglerestauranten og resten av direktesendingene på Zooom finner du på ABC TV.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden