Meny

Norsk spiller vant 319 millioner kroner i Vikinglotto

Skjermdump fra Norsk Tipping / NRK.

En heldig norsk spiller stakk av med over 319 millioner i Vikinglotto onsdag.

Den heldige nordmannen kan glede seg over utrolige 319.332.895 kroner. Dette er historiens tredje største millionpremie fra Norsk Tipping, og den nest største i Vikinglotto.

– Selv om vi etter flere store premier siste året har begynt å bli vant til slike kvelder, er det likevel veldig spesielt å formidle en så hyggelig og overraskende beskjed, sier vinneransvarlig i Norsk Tipping, Ingrid Roterud Mathisen i en pressemelding onsdag kveld.

Vinneren tar ikke telefonen

Litt før klokken 22.30 opplyste Norsk Tipping at de ikke har fått tak i vinneren.

– Det er ikke alltid det passer å ta telefonen fra Hamar, for eksempel hvis man vet at man har vunnet masse penger og er ute blant folk, sier trekningsredaktør Anne Siri Nørstebø til TV 2.

På det tredje forsøket ble anropet avvist.

– Det er ingen tvil om at han er klar over at det er noen som prøver å få tak i han, sier Roterud Mathisen.

Tidenes største premie her i Norge er en Eurojackpot i august 2017 på 441,3 millioner kroner, og den nest største er 341,3 millioner kroner i Vikinglotto i november 2017.

Tallene i onsdagens vinnerrekke

La på røret – prøver igjen torsdag

– Nå er spenningen til å ta og føle på også her på Norsk Tipping. Selv om vi etter flere store premier siste året har begynt å bli vant til slike kvelder, er det likevel veldig spesielt å formidle en så hyggelig og overraskende beskjed, sier vinneransvarlig i Norsk Tipping. på selskapets hjemmeside.

På det siste ringeforsøket sent onsdag kveld avbrøt vedkommende telefonoppringningen. Norsk Tipping kommer til å gjøre et nytt forsøk på å komme i kontakt med mannen torsdag.

– Det kan være mange årsaker til at vinneren ikke tok telefonen.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært