William og Kate søker angivelig forsoning med Harry og Meghan

På dette arkivbildet fra tirsdag 10. juli 2018 ser Storbritannias dronning Elizabeth II, og fra venstre hertuginne Meghan av Sussex, prins Harry, prins William og hertuginne Kate av Cambridge, på en overflyvning med Royal Air Force-fly over Buckingham Palace i London.
På dette arkivbildet fra tirsdag 10. juli 2018 ser Storbritannias dronning Elizabeth II, og fra venstre hertuginne Meghan av Sussex, prins Harry, prins William og hertuginne Kate av Cambridge, på en overflyvning med Royal Air Force-fly over Buckingham Palace i London. Foto: Matt Dunham / AP Photo / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Prins William og prinsesse Kate av Wales skal angivelig ha et ønske om en mulig forsoning med prins Harry og Meghan Markle.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge den kongelige eksperten Tom Quinn har prins William og prinsesse Kate bedt Meghan og prins Harry om å ta med barna Archie og Lilibet på besøk neste gang de reiser til Storbritannia, skriver The Mirror.

Quinn hevder det britiske kronprinsparet har tatt grep for å forbedre forholdet til Harry og Meghan og at Kate og William skal ha bedt dem komme på besøk, men at Meghan har takket nei.

– Meghan vil på ingen måte ta med seg barna til Storbritannia. William og Kate har foreslått at Meghan og Harry tar med seg barna og at de to parene og familiene deres prøver å bli venner igjen, men forslaget har så langt ikke ført til noe, sier Quinn.

Her kan du lese mer om kongelige!

Se video: Prinsesse Kate avslører kreftdiagnose:

Flere anklager

Etter at prins Harry og Meghan Markle trakk seg ut av sine kongelige roller i 2020, en hendelse som har fått navnet «Megxit», har de bodd i USA, i tillegg til i Canada en kort periode.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Gjennom tiden i California har paret forsøkt å satse på bøker, podkaster, dokumentarserier og veldedig arbeid. Sammen driver paret «Archewell Foundation» som er oppkalt etter deres første barn, prins Archie på 4 år.

Forholdet mellom prins Harry og resten av den britiske kongefamilien kan sies å ha vært på et bunnivå etter at utgivelsen av prins Harrys memoarbok «Spare» i begynnelsen av 2023.

I boken hevder Harry at han bare var en «reserve» for sin eldre bror, prins William.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Han karakteriserte også William som en mobber og anklaget ham for å ha fysisk angrepet ham og for å ha pekt fingeren sin i Meghans ansikt, ifølge New York Post.

Harry påsto videre at hans stemor, dronning Camilla, lekket historier om kongefamilien for å opprettholde omdømmet sitt og øke sin popularitet.

Fikk vite om diagnosen på TV

Etter at kong Charles offentliggjorde at han hadde blitt diagnostisert med kreft, hastet den britiske prinsen på et fly for å besøke faren sin.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Besøket ble gjennomført raskt, men i et intervju etter besøket fortalte prins Harry at han var glad i familien sin.

– Jeg elsker familien min. Det faktum at jeg kunne sette meg på et fly og besøke han og tilbringe tid med han, er jeg takknemlig for, fortalte prins Harry.

– Jeg tror enhver sykdom kan bringe familier sammen, fortsatte han.

Etter at prinsesse Kate offentliggjorde sin kreftdiagnose har det kommet fram at både Meghan og prins Harry fikk vite om diagnosen på TV samtidig med resten av offentligheten, skriver Time.

Ifølge BBC har Meghan og prins Harry privat kontaktet det britiske kronprinsparet med ønsker om «god bedring».