Her er «Torpet kjendis»-deltakerne

Vebjørn Selbekk, Dora Thorhallsdottir og Aleksander Sæterstøl inntar «Torpet kjendis» på TV 2 Play fra 9. januar 2024.
Vebjørn Selbekk, Dora Thorhallsdottir og Aleksander Sæterstøl inntar «Torpet kjendis» på TV 2 Play fra 9. januar 2024. Foto: Anton Soggiu / TV 2
Artikkelen fortsetter under annonsen

Vebjørn Selbekk og Aleksander Sæterstøl flytter inn på «Torpet kjendis» sammen med ferskingen Dora Thorhallsdottir når en ny sesong av sidekonkurransen til «Farmen kjendis» starter på TV 2 Play tirsdag 9. januar.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trekløveret som i år starter opp på «Torpet kjendis» er Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk, familieterapeut og stand up-komiker Dora Thorhallsdottir og tv-personlighet og influenser Aleksander Sæterstøl. Sammen inntar de Rekstadhaugen, et lite torp ikke så langt fra «Farmen kjendis»-gården Li gård på Hedmarken.

Det melder TV 2 i en pressemelding.

Etter tvekampene på «Farmen kjendis» får de selskap av «Farmen kjendis»-deltakeren som ryker ut. Alle tre vil gjennom «Torpet kjendis» også få muligheten til å kjempe seg inn på «Farmen kjendis»-gården.

Vebjørn Selbekk røk ut i finaleuken av sesong 6 av «Farmen kjendis». Han er mer enn klar for et nytt gårdsopphold:

– «Farmen kjendis» er noe av det gøyeste jeg har vært med på i hele mitt liv. I to år har jeg lengtet tilbake til dette helt unike universet. Nå får jeg endelig sjansen, sier han.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Selbekk har store ambisjoner om vende tilbake til «Farmen kjendis»-gården:

– Jeg gleder meg til å reise tilbake til 1924, leve i kontakt med naturen, drive et småbruk sammen med nye interessante mennesker, teste meg selv og komme ut som et bedre menneske. Samtidig er målet mitt krystallklart: Å kjempe meg tilbake på Farmen-gården!

Dora Thorhallsdottir er den eneste av de tre deltakerne som er helt ny i Farmen-universet, og hun er spent på hvordan det blir å leve i 1924. Hun tror hun er den minst ambisiøse deltakeren på Torpet noensinne, og kommer ikke inn med konkurranseinstinkt, men har likevel et motiv for å komme seg inn på Farmen-gården:

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Søsteren hennes, Bjørg Thorhallsdottir, er nemlig en av deltakerne inne på Farmen kjendis-gården, og Bjørg aner ikke at søsteren skal på Torpet. Dora vet altså om Bjørgs deltakelse, men ikke omvendt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det har overhodet ikke vært lett å holde på to hemmeligheter: Jeg har måttet late som at jeg ikke visste at Bjørg skulle på Farmen (hun sa til alle at hun skulle på jobbtur til Italia, men jeg var jo blitt informert om hennes deltakelse av TV 2 og produksjonsselskapet), og jeg måtte i tillegg holde tett om min deltakelse på Torpet, sier Thorhallsdottir.

Hun fortsetter:

– Jeg vet jo ikke om jeg kommer til å treffe henne, men om det skjer så er det jo viktig å få en genuin overrasket reaksjon fra henne. Så det har vært noen rare uker der jeg har måttet holde tett om dette når jeg har snakket med henne.

Tredjemann på «Torpet kjendis» er Aleksander Sæterstøl, som var med i fjorårets sesong av «Farmen kjendis». Også han røk ut i finaleuken, og har planer om å kjempe seg tilbake på Farmen.

– Å delta på Torpet blir gøy, og jeg er veldig spent på hvem jeg skal bo med der inne. Det eneste jeg vil er å komme inn igjen på Farmen, sier Sæterstøl.

Sesong seks av «Torpet kjendis» har sesongpremiere på TV 2 Play tirsdag 9. januar 2024.