Ikke slutt mellom Pacino (83) og Noor (29) likevel

Al Pacino har hatt en imponerende karriere som skuespiller, og blitt nominert til Oscar hele ni ganger. I 1993 fikk han Oscar for beste hovedrolle for sin innsats «Duften av kvinne».
Al Pacino har hatt en imponerende karriere som skuespiller, og blitt nominert til Oscar hele ni ganger. I 1993 fikk han Oscar for beste hovedrolle for sin innsats «Duften av kvinne». Foto: Dimitrios Kambouris / NTB / AFP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Full forvirring om kjendispar.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flere medier meldte torsdag at skuespilleren Al Pacino og kjæresten Noor Alfallah hadde gått hver til sitt.

Nå kan dette vise seg å ikke stemme, til tross for at Noore skal ha krevd omsorg for parets felles baby.

– De er fortsatt sammen, sa Al Pacinos talsperson til Page Six sent torsdag.

Det er bare tre måneder siden Al Pacino (83) og kjæresten Noor Alfallah (29) ble foreldre , og nyheten om at det skulle være slutt gikk verden rundt etter først å ha blitt meldt av blant annet People.

People viste til rettsdokumenter der det fremgår at Noor Alfallah ber om omsorg for sønnen Roman på tre måneder, og at Pacino får rimelig besøksrett («reasonable visitation»).

Pacino og Alfallah to skal ha vært kjærester i noe over et år.

Ifølge kilder er det fortsatt god tone mellom de to. Senest tidligere denne uken skal de ha blitt observert sammen ute på restaurant med venner, skriver VG.

Pacino har tre barn fra før: datteren Julie Marie (33) med skuespillerinstruktøren Jan Tarrant og tvillingparet Anton og Olivia (22) med skuespilleren Beverly D'Angelo.

Afallah har tidligere hatt forhold til eldre storheter som Mick Jagger (80) og Clint Eastwood (93).