«I gode og onde dager»-skuespiller Rhonda Stubbins White er død

Rhonda Stubbins White er død.
Rhonda Stubbins White er død. Foto: Facebook
Artikkelen fortsetter under annonsen

Veteranskuespilleren ble 60 år gammel.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Maratonsåpeserien «Days of Our Lives», på norsk «I gode og onde dager» ble i Norge sendt på TV3 fra 1997 til 2013, og siden på TV6.

Rhonda Stubbins White grestaltet rollen som Lady Vi i 17 episoder av serien i 2000.

Prisbelønnet

White er også kjent fra sin faste rolle i serien som «Ruthless» i 2000 og 2021, og for gjesteroller i en rekke større serier, som «Presidenten», «Akutten», «NYPD Blue» og «Drapsavsnittet».

I 1994 spilte hun mot blant andre Diana Ross i den kritikerroste TV-filmen «Out of Darkness».

I 2017 mottok hun prisen som beste skuespiller på Victoria TX Indie Film Festfor sin rolletolkning i kortfilmen «Rose's Turn», om et glamorøst europeisk par i Los Angeles som inviterer en hjemløs kvinne på middag, og erfarer at deres ideer om hva det er å hjelpe kanskje ikke er riktig så enkel som den virker.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

«Stor sorg»

Sist mandag døde Rhonda Stubbins White, 60 år gammel, melder blant andre Today.com , som referer til en kunngjøring fra en venn på Facebook.

«Det er med stor sorg jeg meddeler bortgangen til min kjære venn Rhonda Stubbins White», heter det. «Hun var en fantastisk talentfull kvinne, full av positivitet og energi, og trygg i sin tro. Vi var alle heldige som fikk kjenne henne og delt hennes korte tid her på jorden».

White etterlater seg to søsken.

Dødsårsaken er ikke kjent.