Tom Cruise avlyser ny filminnspilling i Norge

Tom Cruise er på plass på filmsettet i Åndalsnes i 2020 han spiller inn den neste «Mission: Impossible»-filmen. Foto: Even Ørjasæter / Åndalsnes Avis / NTB
Tom Cruise er på plass på filmsettet i Åndalsnes i 2020 han spiller inn den neste «Mission: Impossible»-filmen. Foto: Even Ørjasæter / Åndalsnes Avis / NTB Foto: Even Ørjasæter / Åndalsnes Avis / NTB

Hollywood-stjernen skulle spille inn scener til «Mission Impossible 8» i Sogndal og Aurland, men nå er innspillingen avlyst.

Bergens Tidende og VG melder om avlysningen mandag. Innspillingen var planlagt i løpet av høsten 2021, men er nå avlyst.

– Og på fredag fikk vi vite av produksjonsselskapet at innspillingen som var planlagt denne høsten ble avlyst eller muligens utsatt til neste år, sier ordfører i Aurland kommune, Trygve Skjerdal til VG. Han forteller til avisen at kommunen visste lite om innspillingen fra før.

Tidligere i august meldte TV 2 at Cruise muligens skulle tilbake til Norge i forbindelse med filminnspillingen.

Tidligere har han vært både på Prekestolen i Rogaland og Hellesylt i Sunnmøre for å spille inn filmscener til henholdsvis «Mission Impossible 6» og «Mission Impossible 8». Ved den siste innspillingen fikk produksjonsteamet unntak fra innreiserestriksjonene– og karantenereglene i Norge i forbindelse med coronapandemien.

Personvernpolicy