Tom Cruise avlyser ny filminnspilling i Norge

Tom Cruise er på plass på filmsettet i Åndalsnes i 2020 han spiller inn den neste «Mission: Impossible»-filmen. Foto: Even Ørjasæter / Åndalsnes Avis / NTB
Tom Cruise er på plass på filmsettet i Åndalsnes i 2020 han spiller inn den neste «Mission: Impossible»-filmen. Foto: Even Ørjasæter / Åndalsnes Avis / NTB Foto: Even Ørjasæter / Åndalsnes Avis / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hollywood-stjernen skulle spille inn scener til «Mission Impossible 8» i Sogndal og Aurland, men nå er innspillingen avlyst.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bergens Tidende og VG melder om avlysningen mandag. Innspillingen var planlagt i løpet av høsten 2021, men er nå avlyst.

– Og på fredag fikk vi vite av produksjonsselskapet at innspillingen som var planlagt denne høsten ble avlyst eller muligens utsatt til neste år, sier ordfører i Aurland kommune, Trygve Skjerdal til VG. Han forteller til avisen at kommunen visste lite om innspillingen fra før.

Tidligere i august meldte TV 2 at Cruise muligens skulle tilbake til Norge i forbindelse med filminnspillingen.

Tidligere har han vært både på Prekestolen i Rogaland og Hellesylt i Sunnmøre for å spille inn filmscener til henholdsvis «Mission Impossible 6» og «Mission Impossible 8». Ved den siste innspillingen fikk produksjonsteamet unntak fra innreiserestriksjonene– og karantenereglene i Norge i forbindelse med coronapandemien.