Skuespiller Salma Hayek ble corona-syk – nektet å dra på sykehus

Meksikanskfødte Salma Hayek forteller i et større intervju med Variety at hun ble alvorlig syk med corona og fryktet at hun skulle dø.
Meksikanskfødte Salma Hayek forteller i et større intervju med Variety at hun ble alvorlig syk med corona og fryktet at hun skulle dø. Foto: AP/NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hollywood-skuespilleren forteller at hun ble tryglet av legen om å dra på sykehus, men nektet. – Jeg vil heller dø hjemme.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den 54 år gamle skuespilleren Salma Hayek forteller om corona-dramatikken til amerikanske Variety i forbindelse med promoteringen av sin nye film «Eternals».

– Legen min tryglet meg om å dra til sykehuset siden jeg var så dårlig. Jeg sa nei takk. Jeg vil heller dø hjemme, sier hun til magasinet.

Hayek forteller at hun lå isolert på et eget rom i huset sitt i London i syv uker. På et tidspunkt måtte hun også ha oksygenbehandling. Hjemmet deler hun med ektemannen François-Henri Pinault og deres 13 år gamle datter.

Hayek sier hun brukte store deler av fjoråret på å hente seg inn igjen og fortsatt ikke har fått tilbake energien hun hadde før corona-sykdommen. Likevel har hun nylig begynt å jobbe med filmer igjen. Siden april har hun jobbet med en rolle i Ridley Scotts «House of Gucci».