Derfor lanserer ABC Nyheter ny forside

Ny logo til ny forside.
Ny logo til ny forside.

ABC Nyheter er blant Norges største nyhetsaviser på nett. Det er noe av det vår nye forside skal reflektere.

I dag har vi gleden av å presentere en helt ny ABC Nyheter-forside.

Det er noen grunner til at vi gjør det, men først – her er de viktigste endringene:

ABC Nyheter er og skal være en nyhetsavis. Det ønsker vi skal reflekteres på forsiden vår. Det derfor gjort plass til langt flere nyhetssaker, slik at vi i større grad enn før vil være i stand til å gi deg som bruker en god og fyldig nyhetsoversikt fra forsiden vår.

På den nye ABC Nyheter-forsiden har vi også endret måten vi presenterer Stemmer på. Stemmer er meningsstoffet vårt, altså kommentarer og debattinnlegg. Stemmer vil få en egen boks på forsiden som ligner den vi har i dag, men også en presentasjon som tydeligere viser at dette er meningsstoff og hvem som er forfatter.

Listen over de siste saken er flyttet et hakk ned på siden, og det er lagt til en mulighet til å liste de mest leste sakene våre. Det vil gjøre det enklere å fange opp saker du kan ha gått glipp av.

ABC Nyheter er en del av selskapet ABC Startsiden og vi skal knytte ABC Nyheter, Startsiden og andre flater og satsinger i selskapet tettere sammen.

ABC Startsiden ønsker å knytte ABC Nyheter, Startsiden og andre flater og annet innhold fra selskapet tettere sammen. Vi har derfor fått på plass en ny logo som reflekterer dette.

Samtidig bygger ABC en ny innholdssatsing, som vi har kalt ABC Tema. Vi har derfor også endret seksjonsmenyen slik at disse får plass på den nye forsiden til ABC Nyheter.

Dette håper vi vil gjøre at du også vil finne frem til og lese flere av tema-sakene våre, innenfor kategoriene reise, mat og drikke, hus, hjem og hage, motor og hvordan. ABC Tema skal gå på tvers over både ABC Nyheter og Startsiden. Ulikt nyhetssakene vår, er er en del av disse sakene kommersielle, og tydelig merket som det.

Designmessig har vi gjort siden mer variert og moderne, uten at vi har ønsket å gjøre den for rotete. Det skal være enkelt å orientere seg på ABC Nyheters forside, og vi skal ikke være en skrikende forside.

Vi håper du liker den nye ABC Nyheter-forsiden, og at du vil bruke den flittig.

Personvernpolicy