Slutt for «Radioresepsjonen» – alle tre forlater NRK

Radioresepsjonen holdt pressekonferanse på Frognerseteren i Oslo i 2011 for å annonsere at de kom tilbake på radioen etter en sesong på TV. (Fv) Tore Sagen, Steinar Sagen, Bjarte Tjøstheim. Nå er det slutt for programmet.
Radioresepsjonen holdt pressekonferanse på Frognerseteren i Oslo i 2011 for å annonsere at de kom tilbake på radioen etter en sesong på TV. (Fv) Tore Sagen, Steinar Sagen, Bjarte Tjøstheim. Nå er det slutt for programmet. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Både Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim slutter i NRK.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er NRK selv som melder at trioen, som har stått bak radioprogrammet «Radioresepsjonen» siden 2006, nå slutter.

– Vi fikk rett og slett et tilbud vi ikke kunne si nei til, forteller Bjarte Tjøstheim, til NRK. De tre skal nå fortsette å lage lettbeint underholdning for en ny arbeidsgiver. Det er ikke klart hvem denne arbeidsgiveren er ennå.

– Det er selvfølgelig synd for NRK at de slutter. Vi ønsker dem lykke til, og takker for mange fantastiske tv- og radioøyeblikk opp gjennom årene, sier underholdningsredaktør i NRK, Charlo Halvorsen til kanalen.

Siste sending med «Radioresepsjonen» var i desember 2020. De tre programlederne skal jobbe med forskjellige prosjekter for kanalen frem til sommeren, men det blir altså ikke flere sendinger som «Radioresepsjonen».

«Radioresepsjonen» ble startet i 2006 og gikk på P3 frem til 2013, da de gikk over til P13. I 2010 hadde de også en sesong på TV, da under navnet «Radioresepsjonen på TV».

Trioen vant prisen Årets radionavn under Prix Radio hele syv ganger mellom 2008 og 2015.