Anne-Kat. Hærland blir TV 2-programleder

<p>Anne-Kat. Hærland og Pål T. Jørgensen er klare med programmet «Hekta på Trump» på TV 2 i høst. Foto: Daniel Sannum Lauten/TV 2</p>
Anne-Kat. Hærland og Pål T. Jørgensen er klare med programmet «Hekta på Trump» på TV 2 i høst. Foto: Daniel Sannum Lauten/TV 2

– Dette er en drømmejobb, sier den tidligere «Nytt på nytt»-profilen. 

Denne høsten gjør Anne-Kat. Hærland (48) comeback på TV-skjermen. I tre programmer skal hun og mangeårig TV 2-journalist Pål T. Jørgensen (69) treffe Donald Trump-støttespillere på hjemmebane rundt om i Norge.

Hærland har vært fascinert av Trump siden 80-tallet. I utgangspunktet skulle programmet blitt laget i USA, men på grunn av pandemien ble innspillingen flyttet til Norge.

– Dette har jeg jo lyst til å jobbe med. Dette er en drømmejobb, å kunne jobbe med de alvorlige tingene jeg er opptatt av, men på en litt morsom måte, sier Hærland til VG.

– Det er ikke noe problem å forstå hvorfor folk stemte på han i 2016, men hvorfor stemmer de på han igjen, nå etter fire år, når han strengt tatt ikke har gjort så mye annet enn å syte og tvitre? Det prøver vi å forstå, forteller Hærland til TV 2.

«Hekta på Trump» skal sendes på TV 2 i forkant av presidentvalget i USA 3. november.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden