Farmen-vinner Erik Rotihaug: – Mentalt og fysisk utslitt

<p>Vinner av Farmen 2019, Erik Rotihaug, kan slippe jubelen løs. Foto: Helene Kjærgaard Sviland / TV2</p>
Vinner av Farmen 2019, Erik Rotihaug, kan slippe jubelen løs. Foto: Helene Kjærgaard Sviland / TV2 Foto: Helene Kjærgaard Sviland / Tv2 / TV 2

Etter elleve seige, fysisk krevende og nervepirrende uker på Lundereid gård i Telemark, trakk Erik Rotihaug (24) til slutt det lengste strået.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå kan han titulere seg selv som vinner av Farmen 2019.

– Endelig er målet nådd! Det har vært en lang reise. Det har vært ekstremt lange uker, og jeg kjenner at jeg er mentalt og fysisk utslitt , forteller vinneren til TV 2 .

I finalen slo han ut Ingebjørg Monique Haram (31). Dermed kan Erik Rotihaug innkassere ny hytte og bil.

– Akkurat nå er jeg helt nedbrutt både psykisk og fysisk. Jeg har ikke krefter igjen i kroppen. Psykisk har det vært en kamp fra A til Å. Jeg har gitt så mye av meg selv, og det har vært knallhardt, sier «Farmen»-vinneren til Dagbladet

Deltagerne i årets Farmen-duell har levd som om de befant seg på 1919-tallet. Det har vært en krevende reise, og har medført en rekke uforutsette hendelser, gnisninger, sorger og gleder. Men nå er det slutt.

– Det er en helt fantastisk følelse. Det er ekstremt deilig å tenke på at alt jeg har gjort og vært med på har en innvirkning på at jeg kom så langt som jeg gjorde, sier Erik Rotihaug til VG.

Personvernpolicy