Verrett: – Har møtt kongeparet

Se video: Prinsesse Märtha Louise og sjaman Durek Verrett gjestet God morgen Norge torsdag. Video: TV 2

Prinsesse Märtha Louise og Sjaman Durek ga deres første intervju som par på TV 2s God Morgen Norge torsdag morgen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Durek Verrett har fått enorm oppmerksomhet i norske medier siden prinsesse Märtha Louise annonserte at de to er kjærester på Instagram søndag.

Torsdag morgen var paret på plass på TV 2s God Morgen Norge.

– Jeg har vært gjennom dette så mange ganger, så jeg har det greit, svarte prinsessen på spørsmål om hvordan hun hadde det etter en hektisk uke med mye kritikk.

De to fortalte at Verrett har blitt introdusert for kongeparet. De ville ikke kommentere hva som ble sagt.

– Det var et vakkert øyeblikk, de er vidunderlige mennesker, sa Verrett.

Fædrelandsvennen skriver på lederplass torsdag at Märtha Louise bør si fra seg prinsessetittelen. Avisen mener den ikke bør brukes i kommersiell sammenheng. Dette ble også tatt opp i TV 2-intervjuet.

– Jeg er en prinsesse og ble født inn i den familien. Jeg får ingen penger fra staten. Andre mennesker som driver denne typen arbeid landet rundt tar seg betalt. Jeg er sikker på at jeg ville gjort det samme som jeg gjør nå hvis jeg ikke var en prinsesse, sa Märtha Louise.

Se intervjuet på TV 2s nettsider.

Hun fortalte også at hun har diskutert spørsmålet om bruk tittelen med kongeparet tidligere, men ville ikke gå inn på hva som ble sagt den gang.

Durek ble også spurt om omtalen av at han skal ha sagt at han kan «helbrede leukemi», noe som fikk Blodkreftforeningen til å reagere.

– Jeg sa aldri det, og har sterk tro på skolemedisin, sa sjamanen.

– Folk vet mye om denne verdenen, men de kjenner ikke godt til åndeverdenen. Der er sjamanens rolle å være en mellommann.

Han kommenterte også utsagnet om at han skal ha sagt at han kan «reversere aldring», og viste til sitt kosthold og meditasjon.

– Mange kommenterer at jeg ser godt ut selv om jeg er 44 år. Jeg snakker om ulike miljøfaktorer som fremmer aldringsprosessen.

Onsdag var Forbrukertilsynet ute og erklærte at de ville følge med på samtaleturnéen «Prinsessen og Sjamanen» til paret. Den begynner i København søndag og fortsetter i Stavanger, Tromsø, Oslo og Fredrikstad.

VIDEO: Kong Harald om Märthas nye kjæreste

Märtha fortalte om forholdet deres på Instagram. Prinsessen har besvart mange spørsmål i kommentarfeltet. I God morgen-intervjuet fortalte hun at hun alltid gjør det:

Personvernpolicy