Abba-stjerner lever luksusliv i det stille

<p>Her er ABBA-medlemmene Agnetha Fältskog og Anni-Frid Lyngstad sammen med skuespiller Meryl Streep, før gallapremieren på filmen Mamma Mia. Foto: Leif R Jansson / SCANPIX</p>
Her er ABBA-medlemmene Agnetha Fältskog og Anni-Frid Lyngstad sammen med skuespiller Meryl Streep, før gallapremieren på filmen Mamma Mia. Foto: Leif R Jansson / SCANPIX

Abbas Agnetha Fältskog og Anni-Frid Lyngstad har de siste årene levd tilbaketrukne liv, langt fra rampelyset. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Abba er fremdeles Sveriges største popband gjennom tidene og har solgt mer enn 400 millioner plater. For gruppas medlemmer fortsetter pengene å strømme inn, men ifølge svenske Expressen har de to kvinnelige medlemmene i gruppa valgt å leve stille liv de siste årene.

God for 800 millioner

Anni-Frid Lyngstad er nå 72 år gammel og bor i Zermatt i Sveits. Den svenske avisen skriver at Lyngstads formue skal være anslått til å ligge rundt 800 millioner svenske kroner.

Agnetha Fältskog er 68 år og bor i en luksusvilla med sjøtomt og basseng ved Ekerö i Stockholm. Ifølge Expressen hadde Fältskogs selskap tilgang på over 85 millioner svenske kroner i 2016.

Les også: ABBA-Björns millionkupp

Her inneleder ABBA sin konsertturné i Ekeberghallen 28. januar 1977. FOTO: Oddvar Walle Jensen / NTB / SCANPIX
Her inneleder ABBA sin konsertturné i Ekeberghallen 28. januar 1977. FOTO: Oddvar Walle Jensen / NTB / SCANPIX

Trakk seg tilbake

Det var da hun gjestet Skavlan i 2013 at Fältskog fortalte at hun hadde et behov for å trekke seg tilbake fra rampelyset.

– Det var like før jeg fylte 50 år og jeg syntes tiden hadde gått så fort. Og det er en milepæl å bli 50 år. Jeg kjente at jeg hadde gjort så mye og at jeg måtte ta vare på meg selv, sa hun under programmet.

I et svensk radioprogram skal Fältskog ha sagt at hun anser det å være frisk som luksus.

– Vi unner oss å bo godt. Å få ha tid hjemme med sine barn og barnebarn er også en luksus, sa hun da.

Om det blir like stille fremover er dog noe usikkert. I april i år annonserte nemlig Abba at de gjenforenes og at gruppen skal spille inn to nye låter. Gruppa planlegger også en ny turné.

Les også: Abba har spilt inn ny musikk

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden