Skrekkfilm-trailer sendte folk på flukt

En ny skrekkfilm beskrives som den skumleste på årevis. Se traileren her – hvis du tør!
Artikkelen fortsetter under annonsen

Gjorde tidenes feil før visning av barnefilm - flere foreldre løp ut med barna det raskeste de kunne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

«Hereditary » er blitt hyllet av kritikerne som «den mest sinnsyke skrekkfilmen på årevis», og etter premieren under Sundance-festivalen proklamerte USATodays anmelder at «dersom du noen gang vil sove igjen, skal du holde deg langt unna».

Kinotraileren gir en god pekepinn på hva du har i vente dersom du velger å se den på stort lerret. Men da traileren fant veien til en kinosal i australske Perth, var det med fullstendig feil publikum til stede. Flere foreldre og barn satt klare for å se den søte barnefilmen «Petter Kanin», og da traileren kom på lot ikke reaksjonene vente på seg.

The Independent melder at mens mange dekket til barnas øyne og ører så godt de kunne, begynte flere foreldre å rope til maskinisten om å slå av traileren. Andre tok raskt poden i hånda og fortet seg ut av kinosalen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge avisen undersøker kinokjeden hva som gjorde at traileren kom på, og har gitt gratisbilletter til de som var i salen.

«Hereditary», med Toni Collette og Gabriel Byrne i hovedrollene, handler om en kvinne som begynner å grave i sin nylig avdøde mors kryptiske og stadig mer skremmende familiehemmeligheter. Jo mer hun oppdager, jo mer synes arven etter henne å være en grufull skjebne familien ikke kan flykte fra.

Etter overveldende reaksjoner under Sundance Filmfestival, hvor anmeldere sammenliknet den med det 45 år gamle mesterverket «Exorcisten», er filmen omtalt som en av årets mest etterlengtede innen skrekk-sjangeren.

Les også: Familien med åpent brev om Aviciis bortgang