Mat og drikke

Trøffelpasta

Trøffelpasta er kjapt og enkelt å lage, og har masse god smak! Er du ute etter en umamibombe, er dette retten å gå for.

Trøffelpasta

Tid
15 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • 400 g tagliatelle
  • 400 g aromasopp
  • 2 ss trøffelolje
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss sjalottløk
  • 2 fedd hvitløk
  • 100 g parmesan

Slik gjør du

Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente.

Rens soppen og kutt i terninger.

Ha olivenolje i en stekepanne og stek soppen på middels varme i et par minutter.

Tilsett finhakket sjalottløk og hvitløk og stek videre i 5 minutter.

Hell i fløte og revet parmesan, gi et kjapt oppkok. Ha i trøffelolje og vend inn pasta.

Smak til med salt og pepper.