Mat og drikke

Sprø kyllingvinger

Sprø kyllingvinger krydret med garam masala og spisskummen. Denne oppskriften kommer til å bli din nye favoritt!

Sprø kyllingvinger

Tid
45 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • 800 g kyllingvinger
  • 2 ss solsikkeolje
  • 3 ss garam masala
  • 1 ss spisskummen
  • 2 ts salt
  • 0.5 ts nykvernet pepper

Slik gjør du

Bland sammen solsikkeolje, garam masala, spisskummen, salt og pepper.

Vend kyllingvingene i blandingen og spre de utover et stekebrett med bakepapir.

Stek i ovnen på 200 grader i ca 45 minutter til kyllingvingene er sprø. Snu dem halvveis i steketiden.