Mat og drikke

Soppstuing

Høstens beste tilbehør! Brukes til alle typer kjøtt og fugl.Prøv til viltkjøtt, eller for eksempel til helstekt kylling.

Soppstuing

Tid
15 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • 500 g sopp
  • 50 g smør
  • 2 stk sjalottløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 3 dl fløte
  • 0.5 stk sitron
  • 1 kvast gressløk
  • salt og pepper

Slik gjør du

Ha soppen i en tørr stekepanne og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen.

Ha soppen i en tørr stekepanne og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen.

Topp med finhakket gressløk og server. Tips! Prøv soppstuing til denne kyllingretten!