Mat og drikke
Sitrondessert
Enkel oppskrift på frisk sitrondessert med perfekt balanse mellom søtt og syrlig. Ideell avslutning på et måltid!
Annonse
Sitrondessert
En frisk og smakfull sitrondessert! Servert i skallet av sitronen blir denne garantert populær av både gjestene og barna.
Sitrondessert
Tid
20 min
20 min
Porsjoner
4
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Slik gjør du
Legg gelatinplatene i kaldt vann til de er bløte.
Del sitronene i to og skrap ut innholdet. Klem saften ut og ha over i en kjele. Kok opp.
Tilsett sukker, gelatinplater, fløte og vaniljeekstrakt, og gi et kjapt oppkok.
Kjøl ned blandingen og hell over i sitronskallet. Sett kaldt i minst 3 timer til de stivner.