Mat og drikke
Roastbiff
Hjemmelaget roastbiff smaker utrolig godt og er veldig lett å lage. Bruk et godt kjøttstykke så får du et godt resultat!
Annonse
Roastbiff
Tid
60 min
60 min
Porsjoner
1
1
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Slik gjør du
Krydre kjøttet godt med salt og pepper på alle sider.Varm opp en stekepanne til høy varme. Ha i solsikkeolje og smør.
Brun kjøttet på alle sider og legg det over på et bakebrett.
Stek roastbiffen i ovnen på 120 grader til du får en kjernetemperatur på 60 grader. Beregn ca. 1 time steketid per kilo kjøtt.
La roastbiffen avkjøles helt i kjøleskap før du kutter den så tynt som mulig.