Mat og drikke

Roastbiff

Hjemmelaget roastbiff smaker utrolig godt og er veldig lett å lage. Bruk et godt kjøttstykke så får du et godt resultat!

Roastbiff

Tid
60 min
Porsjoner
1

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • 800 g mørbrad, storfe
  • 2 ss solsikkeolje
  • 2 ss smør
  • salt og pepper

Slik gjør du

Krydre kjøttet godt med salt og pepper på alle sider.Varm opp en stekepanne til høy varme. Ha i solsikkeolje og smør.

Brun kjøttet på alle sider og legg det over på et bakebrett.

Stek roastbiffen i ovnen på 120 grader til du får en kjernetemperatur på 60 grader. Beregn ca. 1 time steketid per kilo kjøtt.

La roastbiffen avkjøles helt i kjøleskap før du kutter den så tynt som mulig.