Mat og drikke

Pasta alfredo

En klassisk pastarett som er rask, enkel og god på smak!

Pasta alfredo

Tid
15 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • 400 g fettuccine
  • 4 fedd hvitløk
  • 3 ss smør
  • 3 dl fløte
  • 0.5 ts pepper, nykvernet
  • 50 g parmesan

Slik gjør du

Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente.

Finhakk hvitløk og ha den i en stekepanne sammen med smør. La hvitløken surre på lav varme et par minutter slik at den ikke blir brent.

Tilsett fløte og la alt småkoke i 5 minutter.

Tilsett revet parmesan og smak til med nykvernet pepper.

Vend inn pasta, topp med litt ekstra parmesan og nykvernet pepper.