Mat og drikke
Oppskrift: Waldorfsalat
Lag waldorfsalat med denne oppskriften. Frisk og kremet salat med epler, druer og valnøtter – perfekt til julemat!
Annonse
Waldorfsalat er en frisk og kremet salat som passer perfekt til festlige anledninger. Den balanserer søte og sprø ingredienser med en silkemyk krem- og majonesblanding, og gir et deilig innslag til både tradisjonelle og moderne måltider. Enten den serveres som tilbehør til kalkun eller som en del av en buffet, er waldorfsalat alltid en sikker vinner.
Waldorfsalat
Tid
15 min
15 min
Porsjoner
6
6
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Slik gjør du
Kutt epler, stangselleri og ananas i terninger.
Del druene i to.
Pisk fløte og sukker til en luftig krem.
Bland frukten med kremen og majonesen.
Smak til med sitronsaft og topp med grovhakkede valnøtter.