Mat og drikke
Oppskrift: Veganske Brownies
Oppskrift på veganske brownies uten egg eller melk. Dette er kaken som passer en hver fest og anledning. Favoritten hos både store og små!
Veganske Brownies:
45 min
12
Slik gjør du
Forvarm stekeovnen til 180 grader. Kle en ildfast form på cirka 20*30 centimeter med bakepapir.
Visp sammen soyamelk og eddik i en liten bolle. La det stå i et par minutter, ha deretter i olje og sukker.
I en større bolle sikter du inn hvetemel, kakaopulver, natron, vaniljesukker og salt. Visp så raskt i de våte ingrediensene.
Visp så raskt i de våte ingrediensene.
Finhakk sjokoladen og vend denne forsiktig inn til slutt. Bruker du valnøtter også har du disse i samtidig.
Ha røren over i formen, glatt den til på toppen.
Stek i cirka 35 minutter. Trepinnetesten er no go her, for kaken skal ikke være helt gjennomstekt.
Avkjøl kaken i kjøleskap. Skjær opp i biter før servering, dryss eventuelt litt melis over.
Er du ute etter vegansk kake til 17 mai deler vi 5 veganske kaker her, samt oppskrift på 17. mai favoritten Pavlova.
Visste du at Red Velvet egentlig er en sjokoladekake, men med farget rød bunn? Her kan du prøve: Oppskrift: Vegansk Red Velvet Cake.