Mat og drikke

Oppskrift på rask hjemmelaget og kremet pasta med reker og bakt hvitløk

En rask og enkel middag med masse smak. Når du baker hvitløken får du frem sødmen og den blir rundere i smaken.

Pasta med reker og bakt hvitløk

Tid
20 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • 400 g tørr pasta
  • 400 g pillede reker
  • 1 ss smør
  • 4 fedd hvitløk
  • 1 dl fløte
  • 1 ts sitronsaft
  • litt salt og pepper

Slik gjør du

Kok pasta i rikelig med saltet vann til den er al dente.

Ha smør og bakt hvitløk i en stekepanne. Varm til middels varme. Mos hvitløken til små biter. Ha i fløte og varm opp under omrøring.

Ha i pasta og et par spiseskjeer av pastavannet.

Vend inn rekene og smak til med salt, pepper og sitronsaft.