Mat og drikke
Oppskrift på ovnsbakt torskegrateng i form med blomkål
En rask og enkel middag hele familien vil like. I oppskriften har vi brukt torsk, men du kan også bruke andre typer hvit fisk.
Annonse
Torsk og blomkål grateng
Tid
30 min
30 min
Porsjoner
4
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Slik gjør du
Kok makaroni i rikelig med saltet vann til den er al dente.
Del blomkålen i buketter. Kutt fisken i biter.
Smelt smør i en kjele, ha i hvetemel og rør sammen. Tilsett melk litt etter litt og visp sammen. Smak til med malt muskatnøtt, salt og pepper.
Ha blomkål, makaroni og torsk i en ildfast form. Hell over den hvite sausen og topp med revet ost.
Stek i ovnen på 180 grader i 20 minutter.