Mat og drikke
Oppskrift: Er dette verdens beste pizza?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Ekte italiensk Pizza
60 min
4
Hjemmelaget italiensk pizza med pesto for ekstra smak og farge. Oppskriften er hentet fra frukt.no.
Slik gjør du
1. Pizzabunn:Rør gjæren ut i det lunkne vannet og tilsett olje og salt. Elt deigen sammen med mel til den er blank og smidig.
Dekk deigen med plastfolie og la den heve til minst dobbel størrelse. La den stå i minst 1 time.
Elt deigen og bruk kjevle til å formen deigen tynt ut. Legg deigen på bakepapir på stekebrett.
4. Fyll:Smør over et tynt lag med pesto. Skjær mozzarellaosten i skiver og fordel dem utover pizzaen.
Skyll og del cherrytomatene i to og fordel dem utover. Er tomatene veldig små, kan de legges på hele.
Ha på salt og pepper.
Pizzaen stekes midt i ovnen på 225°C (til den er gjennomstekt) i cirka 15 minutter. Ha på ruccula, server straks og nyt!