Mat og drikke

Mastersaus

En anvendelig smaksforsterker som passer perfekt til alt fra kjøtt til fisk, skalldyr og fugl. Kan brukes som marinade eller saus på ferdig rett.

Mastersaus

Tid
5 min
Porsjoner
1

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • 2 dl olivenolje
  • 1 ss soyasaus
  • 1 stk sjalottløk
  • 1 kvast kjørvel
  • 1 kvast gressløk
  • 0.5 stk chili, grønn
  • salt og pepper

Slik gjør du

Finhakk sjalottløk, kjørvel, gressløk og grønn chili.

Bland alle ingrediensene sammen og smak til med salt og pepper. La sausen stå i minst et kvarter før bruk.

Bruk sausen på alt fra kjøtt til fisk, fugl og skalldyr.