Mat og drikke

Lammewraps

Lammewraps med feta, grønnsaker og urter – en saftig og smakfull vri på restemiddagen!

Oppskrift på Lammewraps

Tid
20 min
Porsjoner
4

Disse wrapsene er alt du vil ha i én hånd: saftig lammekjøtt, friske grønnsaker, salt feta og et hint av sitron og urter. Perfekt når du har rester av lammelår i kjøleskapet og vil lage noe raskt, friskt og utrolig godt. Innpakket i myke lefser eller pitabrød blir dette en hverdagsfavoritt med smak av Midtøsten og Middelhavet – like digg til middag som i matpakken dagen etter. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • 4 stk tortillalefser
  • 400 g lammekjøtt, stekt
  • 400 g tomat
  • 100 g oliven, grønn
  • 1 stk agurk
  • 1 stk rødløk
  • 100 g fetaost
  • 1 stk sitron
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ss mynte
  • 1 ss bladpersille
  • salt og pepper