Mat og drikke

Kyllingvinger i airfryer

Tilbered sprø og smakfulle kyllingvinger raskt og enkelt i airfryeren. Denne oppskriften gir deg den perfekte kombinasjonen av sprøtt skinn og saftig kjøtt, med minimalt bruk av olje. Ideell for både middag og snacks – full av smak og ferdig på kort tid!

Kyllingvinger i airfryer

Tid
30 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • 1 kg kyllingvinger
  • 1 pose Airfryer Kryddermiks, kylling
  • 5 ss solsikkeolje

Slik gjør du

Riv toppen av posen til Airfryer Kryddermiks og tilsett solsikkeolje direkte i posen, rør lett med en skje.

Ha kyllingvingene over i en bolle og tilsett marinaden, vend sammen.

Ha kyllingvingene over i en bolle og tilsett marinaden, vend sammen.

Hvis du vil ha enda sprøere kyllingvinger kan du etter 30 minutter skru varmen opp til 200 grader og steke videre i 10 minutter, rist godt på kurven i airfryeren etter halve steketiden.

Server med for eksempel sprø fries, som du finner oppskrift på til airfryer her, eller grønnsaker stekt i airfryer som du finner oppskrift på her.