Mat og drikke
Kremet rigatoni pasta med svartkål
Kremete svartkål pasta med en nydelig farge og frisk smak! En sunn og rask hverdagsmiddag. Får du ikke tak i svartkål kan du bytte den ut med grønnkål.
Annonse
Kremet rigatoni pasta med svartkål
Tid
30 min
30 min
Porsjoner
2
2
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Slik gjør du
Skyll svartkål og fjern den tykkeste delen av stilken. Forvell i 60 sekunder og skyll i kaldt vann.
Kok pastaen al dente.
Ha forvellet svartkål, hvitløk, sitronsaft, parmesan og olivenolje i en blender. Blend til du får en jevn konsistens. Smak til med salt og pepper.
Vend pasta og saus sammen og topp med litt ekstra revet parmesan.