Mat og drikke

Kremet rigatoni pasta med svartkål

Kremete svartkål pasta med en nydelig farge og frisk smak! En sunn og rask hverdagsmiddag. Får du ikke tak i svartkål kan du bytte den ut med grønnkål.

Kremet rigatoni pasta med svartkål

Tid
30 min
Porsjoner
2

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • 200 g pasta, rigatoni
  • 300 g svartkål
  • 3 fedd hvitløk
  • 0.5 stk sitron
  • 100 g parmesan
  • 3 ss olivenolje
  • salt og pepper

Slik gjør du

Skyll svartkål og fjern den tykkeste delen av stilken. Forvell i 60 sekunder og skyll i kaldt vann.

Kok pastaen al dente.

Ha forvellet svartkål, hvitløk, sitronsaft, parmesan og olivenolje i en blender. Blend til du får en jevn konsistens. Smak til med salt og pepper.

Vend pasta og saus sammen og topp med litt ekstra revet parmesan.