Mat og drikke

Kremet kyllingpasta

Kremet kyllingpasta med masse gode smaker av hvitløk og parmesan.

Kremet kyllingpasta

Tid
30 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • Kremet saus
  • 4 stk kylling, filet
  • 2 ss smør
  • salt og pepper
  • 400 g tørr pasta
  • 2 ss smør
  • 2 fedd hvitløk
  • 3 dl fløte
  • 100 g parmesan
  • 1 ts sitronsaft
  • salt og pepper

Slik gjør du

Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm stekepannen til høy varme, ha i smør og legg i kyllingen. Stek i 2-3 minutter på hver side. Skru ned varmen og etterstek i ca. 5 minutter under lokk.

Ta ut kyllingen og ha i smør og finhakket hvitløk, la det suppe i et minutt før du har i fløte og parmesan. Kok opp og skru ned varmen før du smaker til med sitronsaft, salt og pepper.

Kok pastaen al dente, altså ikke helt ferdig.

Ha pastaen over i sausen og vend sammen.