Mat og drikke
Kremet kyllingpasta
Kremet kyllingpasta med masse gode smaker av hvitløk og parmesan.
Annonse
Kremet kyllingpasta
Tid
30 min
30 min
Porsjoner
4
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Slik gjør du
Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm stekepannen til høy varme, ha i smør og legg i kyllingen. Stek i 2-3 minutter på hver side. Skru ned varmen og etterstek i ca. 5 minutter under lokk.
Ta ut kyllingen og ha i smør og finhakket hvitløk, la det suppe i et minutt før du har i fløte og parmesan. Kok opp og skru ned varmen før du smaker til med sitronsaft, salt og pepper.
Kok pastaen al dente, altså ikke helt ferdig.
Ha pastaen over i sausen og vend sammen.