Mat og drikke

Helstekt saftig indrefilet av svin

Sånn helsteker du indrefilet av svin slik at den blir saftig og god!

Helstekt indrefilet av svin

Tid
45 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • 800 g svin, indrefilet
  • 2 ss smør
  • 6 blader salvie
  • salt og pepper

Slik gjør du

Krydre indrefileten godt med salt og pepper.

Ha smør i en stekepanne sammen med salvieblader og stek indrefileten i 2-3 minutter på hver side til gyllen. Legg den i en ildfast form og stek videre i ovn på 160 grader i 10-15 minutter til kjøttet har en kjernetemperatur på 68 grader.

La indrefileten hvile 5 minutter før du kutter den opp.